El Cau de l'Ós Bru de Taradell

lluisdetaradell.net - des del 14 de juliol del 2004

8 anys del Cau de l’Ós Bru de Taradell: Avui convido jo!

Deixa un comentari

El primer que faig en vigílies de l’Aniversari és mirar les estadístiques, sorprendre’m en veure-les i agrair als visitants que, de manera més o menys anònima, han passat 314.427 vegades per la portada i 656.697 vegades per alguna de les peytjades d’aquest cau. Com que he escrit, amb aquest, 1.202 apunts, la mitjana de visites s’alça un xic per damunt de les 500. Increïble, crec jo.

El Top 10 del Cau de l’Ós Bru de Taradell és tan eclèctic com el mateix bloc:

Catalunya a la manera de Rússia (3363 visites) és un recorregut en 4X4 des de Prats de Molló fins al Port de Llançà que es tanca amb una coral russa al Montseny.

El canó de Palamós (2898 visites) és un estirabot de vell repatani entorn d’una de les havaneres que vam importar del país d’una històrica derrota per Espanya.

Llibres guia (2842 visites) és un divertiment literari entre dos llibres aparentment tant dispars com Gordo i El Salvatge dels Pirineus.

Escolta Espanya (2604 visites) és la reconeguda oda d’en Joan Maragall. I no sóc l’únic que la té planxada, eh!

Taradell, lloc d’acollida(2554 visites) és una crónica de dos actes que es van celebrar a Taradell… l’any 2006.

Per Sant Jaume, Festa Major a Sant Miquel (2553 visites) és un reconeixement a un dels pobles de la meva vida: Oficilament, Sant Miquel de Balenyà, però pels veïns del lloc simplement Balenyà.

La clau de la calaixera (2376 visites) és on, temps era temps, hi havien les categories d’aquest bloc.

Una mica de jazz, no pot fer mai mal (2283 visites) és un sentit record per dos genis de la guitarra que vaig poder gaudir de força a prop.

L’embruixat camí de Viladrau (2274 visites) és un dels camins més bells que hom pot fer al Montseny.

Missatge de benvinguda (com als webs de debó) (2196 visites) és l’agraïment que, aquell 14 de juliol de 2004, obria les portes del Cau de l’Ós Bru amb la necessitat imperiosa d’escriure i la incertesa de convertir la paraula escrita en paraula llegida i interpretada pels bons visitants.

I ja, per acabar, el regal  (aquí, en .pdf): la primera galerada del recull de relats que inaugura la col·lecció La Petjada de l’Óssa del modest Somni del Brut.

No cal dir que s’agrairan comentaris, revisions, propostes de millora, d’edició comercial, així com qualsevol mena de crítica sobre aquest modest present que també us deixo a peu d’escrit.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.