El Cau de l'Ós Bru de Taradell

lluisdetaradell.net - des del 14 de juliol del 2004

Plego

Deixa un comentari

Estic cansat d’escriure i plego. Han estat set profitosos anys i mig de bloc, set anys de pensaments, reflexions, anàlisis i passejades que es clouen av’ui i que ja no es reprendran.

Em fa pena deixar d’escriure, però cal saber plegar quan toca i crec que ha arribat l’hora d’acomiadar-me dels meus fidels i escadussers lectors. Suposo que vindran d’altres reptes. El què és segur és que serà ben lluny d’Internet. La web ja m’avorreix i trobo que ha deixat de tenir utilitat pràctica.

En resum: Gràcies per llegir-me i, si ens veiem pel carrer, dona’m ànims per als propers projectes que, si recupero forces, em pugui plantejar.

Aquesta entrada s'ha publicat en 10b. Calaix de sastre el 28 de desembre de 2011 per Lluís Mauri Sellés

  1. Gràcies pels teus escrits. Crec que és important de disposar de gent que generi opinió i més en moments com aquests en que es menysvaloren blogs i articles i s’acaba vivint en 140 caràcters. Igualment no pateixis, quan ens tornem a veure et desitjaré molta sort per tots els teus plans de futur.
  2. Sap greu ….. Et desitjo molta sort i que els nous reptes esdevinguin la teva motivació. No deixis d’escriure, però no ho facis en pocs mots, així, pim, pam, pum. Hi ha moments que avorreix quasi tot, però sempre hi trobes escletxes i motius per tornar-hi.
    Tanta bellesa al món per descobrir!
    Sort i cuida’t.
     
  3. o serà una innocentada … no? … ha estat un plaer seguir-te … i se que tant de talent no pot acabar aquí …han estat 7 anys d’aprenentatge e il·lusió que segur que et porten a descobrir nous camins encara millors !!!, Felicitats !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.