Cursos La Rella

(Blog de La Rella)

21 de maig de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Mercè Parcerisa Serra, professora del curs d’introducció a la cuina natural i energètica

Voleu conèixer qui és la Mercè Parcerissa Serra?

Aquí teniu el què ens ha escrit:

Vaig estudiar Direcció Hotelera a Sant Pol de Mar, després de treballar en la restauració durant uns quants anys, i omplir-me de llibres vegetarians, macrobiòtics, medicina tradicional xina,…. descobreixo que hi ha un món que m’apassiona, que és l’alimentació natural, saber què mengem, quina reacció té en el cos cada aliment, com es cuina, vitamines, minerals,….

Començo el meu trajecte dins d’aquest món estudiant amb la Montse Bradford, gran divulgadora de l’alimentació energètica, i escriptora de diversos llibres relacionats en aquest tema. Hi curso durant tres anys, primer un curs bàsic i després 2 anys més per ser professora de cuina energètica i natural.

Continuo la meva formació amb la Dra. Olga Cuevas, doctora en Bioquímica, especialista nutrició i salut, cursant durant un any Dietètica Naturista.

Assisteixo anualment a xerrades i conferències relacionades amb l’alimentació i salut.

Actualment i des de fa uns anys imparteixo cursos de cuina natural i energètica, consulta d’orientació alimentaria (dietes per diferents patologies, desordres alimentaris, règims d’aprimament, …. ) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!