Cursos La Rella

(Blog de La Rella)

15 de maig de 2013
Sense categoria
2 comentaris

Curs de cuina natural i energètica

Per aquest mes de juny hem programat un nou curs. I aquest cop serà sobre cuina.
Davant de la demanda d’entendre l’alimentació com a font de salut, hem pensat un curs teòric i pràctic.

A la primera sessió coneixerem quins són els nutrients necessàris per el nostre organisme i com ens podem començar a organitzar segons aixó.
Aquest dia cuinarem: sopa de miso clàssica, arròs integral, amanida de verdura verda amb vinagreta i compota de poma.

El següent dia, treballarem els aliments que no ens afavoreixen i perquè (sucre, làctics,..) i aprofundirem en què és l’alcalinitat i l’acidesa dels aliments i perquè és tan important. Cuinarem: crema de carbassa, mill amb verduretes, alga arame amb xampinyons i pastís de plàtan.

El tercer dia, classificarem els aliments segons la seva energia (yin-yang). Cuinarem: saltat llarg de ceba, pastanaga i shitake, quinoa, humus i crema de cacau per untar.

I l’última dia, parlarem de l’osteoporosi i l’anèmia. Parlarem dels aliments rics amb calci i ferro. Cuinarem: fajol amb verdura dolça, wok de verdures, tartar d’alga wakame i barretes energètiques.

nota: hi poden haver canvis en els plats

Al document adjunt veureu les dates, forma d’inscripció i lloc on es realitza.

Vols incorporar nous aliments a la teva dieta?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!