LA FESTA DEL CORDER A TREMP

El passat diumenge 7 d’abril vam ser presents a la 5a festa del Corder a Tremp organitzada per l’ajuntament d’aquesta localitat.  Una iniciativa que aplega ramaders, carnissers i altres col·lectius a l’entorn de l’ovella xisqueta i aranesa. Tot a una iniciativa molt interessant. VAm ser-hi convidats per un dels ramaders de la zona que ha tingut un paper cabdal en la recuparació de la raça de l’ovella Xisqueta, en Mateu de Toralla. Tindrem ocasió de poder compartir la seva experiència en la pròxima Jornada de Transhumància que es celebrarà a Sta. Eulàlia de Puig-oriol el pròxim 8 de juny de 2019.

En el dinar hi van participar més de 600 persones. Es van coure 30 xais.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *