Lluçanès escriu

La creació i l'edició de llibres a la comarca

29 de gener de 2013
0 comentaris

A cops de mall, de Teresa Ribera, presentat a Perafita

Dins el programa d’actes de la Candelera de Perafita, Teresa Ribera va presentar dissabte el seu tercer llibre, “A cops de mall”, que compta amb el pròleg de Robert Jové Raubert. És el segon poemari de la mestra i escriptora nascuda a Olost, un recull de pomes directes i espontanis que parteixen d’idees, impressions i sentiments de la pròpia autora.

(Continua)

El llibre ha estat editat per l’editorial Cal Siller de Prats de Lluçanès i pel Grup d’Actors del Lluçanès, dins la col·lecció de poesia Versos de l’Altiplà, un projecte de divulgació literària d’autors de la comarca.
La presentació va comptar amb la participació de Roser Reixach, Remei Bruch, en representació del GALL, i amb l’alcalde de Perafita, Ramon Casals. Els assistents van poder gaudir de la lectura d’alguns dels poemes per boca de la mateixa autora, a més d’algunes cançons i un dels poemes musicats. Tal com Teresa Ribera va dir “fer poesia és despullar-se” i amb la seva darrera obra, després d’Així com Penélope (2006) i Caputxetes de colors (2009), es consolida com a escriptora i poetessa.

(Notícia publicada a Vilaweb Lluçanès)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!