18 de gener de 2009
General
1 comentari

L`esquerra estulta

Tenim una gran part de l`esquerra d`aquest país, subjecte fermament a paradigmes del passat recent, i basats en aquests paradigmes treuen la força moral de sentir-se en poder de la veritat última i de fer-nos passar a tots per l`adreçador i complir el que evidentment, des del seu punt de vista,representa l`autèntica veritat incontestable per fer-nos feliços. I no entenen que molts no volem esdevenir feliços a la seva manera i ens insulten, tant com feien unes anys abans, de ser de dretes, de ser feixistes, de ser neocons, de tot vaja. Sort en tenim que el mur va caure ja fa molts anys, ja  que si poguessin, i  seguint la política de la seva enyorada URSS ens tornarien a enviar cap el Gulag.

Són un grup on moltes de les idees del vell règim encara sobreviuen intensament. L`anti-sionisme com a pantalla del seu anti-semitsme profund ( política que va llançar l`antiga unió soviètica), el seu anti-americanisme, país on el mal ha niat i és exportat arreu pels mecanismes diabòlics del marketing, l`antagonisme entre nació i progrés ( sempre que parlem de Catalunya); si es tracte d`Espanya, no es pot donar mai aquest antagonisme i sempre es conjuguen perfectament, el igualitarisme mediocre per sobre del diferencial individual, la voluntat de la minoria dogmàtica per damunt de la majoria social.
La pèrdua de les velles fronteres ideològiques els hi fet enfortir el seu odi ancestral a EEUU. Guanyant els va deixar orfes, va mostrar les vergonyes, les misèries i els crims  del sistem. Allà on havia de néixer l`home nou, i varen morir milions de persones. Però també és l`odi a la llibertat, l`odi a tot el que representa la llibertad del ésser humà, la llibertat de pensar, de raonar i de decidir. Perquè en els llocs on on aquesta llibertat a guanyat, ells sempre han perdut.
Però ells no canvien mai. No fos cas. Quan els hi parles d`anar plegats per conquerir la llibertat de la nació, diuen que mai pactaran amb la dreta. La ideologia sempre per davant de la nació. El dogmatisme per davant de la llibertat.
Quan es tracte d`Israel el seu odi ancestral sura amb més força que mai.Hi barregen tots els conceptes: anti-americanisme, colonialisme, el dret de Palestina a tenir un estat ( i Catalunya??)anti-semitisme, la ideologia esquerrana, tot si val contra Israel.
Anar a manifestacions al costs dels feixistes de Hamas, cremar banderes israelianes, crits on es demana la destrucció d`Israel, a ells se`ls hi en fot. Ells a la seva, a repetir les velles consignes ràncies de sempre.
 La ideologia per damunt de tot. El dogma per damunt de les persones.
Això s`auto-anomenen progressistes, multiculturals, cosmopolites, post moderns i tantes ximpleries més.
Molts estem a l`espera de comprovar si algun dia, en lloc de defensar causes llunyanes sense risc, es posen a treballar per defensar la seva nació, i deixen les velles idees que tants crims van generar , i són capaços d`avaçar cos a cos amb tothom per la plena llibertat de la nació.

  1. La progressia juntament amb el hereus del franquisme representen el càncer de Catalunya, el franquisme i les seves rèmores poden ser qüestió de temps, però la progressia és un llast que arrosseguem des de la mal anomenada transició fins aleshores.
    Representen la incapacitat, la ganduleria, i la desorientació, i costarà temps que la societat sàpiga identificar-los com un llast pel progrés nacional i social.
    El PP li fa la feina bruta a Espanya, però aquets li fan la feina fina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!