4 de febrer de 2009
General
1 comentari

El silènci còmplice d`ERC

Úúltimament ens veiem inundats de declaracions de gent del PSOE de Catalunya fortament contraries a qualsevol reivindicació identitaria a Europa, ja que només accepten l`espanyolitat ( cosa evident d`aquells que varen signar la LOAPA). Declaracions com les del gran Obiols, l`Ana Terron, l`amic etern de Catalunya Joan Ferran etc.
A més he informat a càrrecs de ERC, perdó, Esquerra, que hi han escoles a Sant Cugat on s`està aplicant la tercera hora de castellà ( no era una línea vermella???)Si això passa a Sant Cugat, imagineu-vos el que pot passar al Baix llobregat ( famosa reserva dels Espanyolisme més tronat) on si s`apliqués la tercera hora de castellà seria un éxit, donada l`ausència a moltes escoles del català.
El mutisme en tots el casos de la direcció d`Esquerra ha estat esfareïdor. Tots ben callats, no fos cas, que l`amic Montilla se`ls hi enfadés.Ningún ha sortit públicament a rebatre aquests hispanocentrics arguments, aquesta vergonya de dir i defensar el que són, aquest autoodi tant profund en aquests miserables i menyspreables polítics del PSOE català.
I per acabar-ho d`adobà demanem la subseu per l`Olimpiada de Madrid.
Què més li queda per fer a ERC? On s`ha deixat la dignitat?
Cada dia va fent més gros i profund l`esvoranc que ha generat entre els sobiranistes i ERC. Quants són els que diuen obertament que mai més tornaran a votar a Esquerra? Cada dia més. Ara en enganyat en el pobre Oriol Jonqueres un sobiraniste seriós, contundent i digne. I qui  dia passa any empeny i ells aguantant en Montilla, Iceta, Zaragoza, Corbacho, Bustos, Chacon, tots ells eminents catalanistes.

El fracàs d`Esquerra ha estat històric, malauradament per Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!