Esquerra i la prostitució d`uns ideals

Si algun dia l`Avi eixequés el cap, i veiés el que els seus successors estàn duent a terme, s`emprenyaria tant profundament que marxaria del partit que ell va fundar, pot ser , seria expulsat per ser nacionaliste sense ideològia.

L`abandó permanent dels ideals nacionals per deixar pas a uns ideals ideològics, que ens haurien d`explicar en què consisteixen, l`abandó de les seves responsabilitats nacionals en el govern ( medis de comunicació cada dia més espanyolistes, enfonsament de catràdio, tercera hora de castellà……), les teories que sense ideologia no hi ha nació ( En Carod com a filòsof polític no té gens de futur) la pluja daurada fina que ens havia de dur a Itaca, i ens esta duent cap a Madrid, i tantes incongruències més,està arribant a un extrem, que per indefensables que són, porten a  la seva direcció, a tancar-se com un grupúscul qualsevol, fent fora a aquells que no diuen sí a tot.
Se`n recorda la gent de les expulsions permanent que hi havia a l`esquerra ja fa anys, amb la teoria Staliniana que el partit només es purifica mitjanánt les expulsions, els judicis i les purgues? Amb el passat marxista d`alguns, s`entén perfectament aquesta tornada a un fosc passat.
Han fet abandó del patriotisme de`n Macià, i ara defensen el patriotisme de`n Montilla, que evidentment, es refereixen a pàtries diferents. L`aplaudiment constant des del PSOEde Catalunya a totes les mesures contra aquells que són independentistes de pedra picada, ja ens fa veure de quin peu calça la direcció actual. L`enorme mal que estan fent al país, només es pot concebre des d´una immensa misèria moral, que ha corcat de forma definitiva les ments d`aquesta direcció.
En Jaume Renyer abandona el partit, en Joan Carretero és expedientat. La rectitud, la dignitat, el patriotisme i  la honorabilitat són convidats a marxar o marxen directament.
Tantes esperances generades, tants desitjos somiats, i un desencís tan brutal.
Espero que Catalunya, sabrà en el seu moment, posar-los definitivament al seu lloc, que no és, ni serà mai, el Fossar de les moreres.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *