21 d'abril de 2009
Sense categoria
1 comentari

Joan Carretero i la dignitat retrobada

Ja era hora que algú posseïdor d`una dignitat personal fora de dubtes, membre d´un partit polític, però que no menja de cap càrrec, digui en veu alta i poderosa el que tanta gent pensa.
Primer és la nació i després la ideologia. Un cop siguem independents ja ens barallarem els de dretes amb els d`esquerres i els de centre. Però ara toca nació.
L`embestida nacional espanyola contra Catalunya tot just acaba de començar: ara van per les Caixes d`estalvis i què més vindrà després……
Aquí tenim un partit independentista, que pacte amb un espanyolista, i evidentment no hi ha cap pas endavant en termes de sobirania, sinò hi han retrocessos ( s`aplica d`amagatotis la tercera de castellà, aquella línea vermella que Esquerra va fixar), el finanáment serà una desgràcia, la sentència del TC sobre l`estatut ja retallat deplorable, el traspàs de rodalies sense les infraestructures viàries, sense l`aeroport…… Per Esquerra, tot el faci el PSC contra Catalunya, no sortirà del govern. Perquè és un pacte d`esquerres. I el PSC pot votar a Catalunya unes coses i a Madrid unes altres, sense que passi rés.
Quan una persona com en Carretero, s`alça per salvar la dignitat de país, que en Carod i companyia han vingut malmetent els últims anys, se`l vol empastifar dient que és de dretes, un submarí de CDC i tantes mentides i ràncunies de`n Carod.
Porten Esquerra a una altre debacle electoral, però ells són d`esquerres, i no deixaran el govern.
Endavant Carretero, molts et seguirem per fer nació abans que ideologia de pluja fina ( o daurada depèn d`aquí). Salvem la dignitat nacional. Salvem-nos de ser anihilats amb la complaença i la ceguera d`aquells que ho haurien d`evitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!