24 de març de 2009
Sense categoria
2 comentaris

Carmen d`Espanya

Quan va acceptar dirigir  “ El glorioso Ejército Nacional” se li va començar a veure el llautó, del que era se`ns dubte una nacionalista espanyola ben dura. Si Carmeta no es deixis enganyar. Arriba Espanya¡.

Clar que tants any estudiant com evitar que les nacions que volen ser lliures en puguin esdevenir la marcà profundament.

Ara no ha dubtat, a posar en risc la política exterior de la seva estimada “ Arriba Espanya” per tal de fer un pas endavant en la seva dèria autoritària cap a les nacions que volen ser lliures.

El poble Kosovar que ha patit un intent de genocidi ( et recorda  quelcom això Carmeta?), i on un 95% de la seva població vol la independència, es troba amb la negació de dos Estats basats històricament en la sang, la guerra, la violència i el genocidi, com “ Arriba Espanya” i “ Rússia”.

Només els anglosaxons, i particularment els americans, tenen la dèria d`aplicar la doctrina Wilson respecte a l`autodeterminació. Mira que són dolents eh Carmeta? Aquests americans ,que han dut la llibertat a molts països que els estan agraïdíssims per això, són l`esca del pecat, ja que volen donar la llibertat els pobles que la volen. Que dolents¡ Que malèfics¡

Tu, representat d`un estat fet a sang i fetge no ho pots acceptar això. Més val que el poble Kosovar mori, abans que esdevingui lliure, com sempre heu fet els espanyols. Això seria una lliçó pels nacionalistes Catalans i Bascos, que en la seva boixaria volen esdevenir lliures, com tantes altres nacions en els últims25 anys.

Malgrat tot no ho aconseguireu. La força de llibertat, la fèrria voluntat d`esdevenir-ne ja no la podreu aturar, ni emprar la violència, ja que els maleïts americans no us deixaran.

Per això, us manifesteu amb qualsevol excusa contra el que USA representa de llibertat,de voluntat de llibertat, de desig de llibertat, ja sigui contra Israel, o contra el que sigui. Us fa por la llibertat; Per això esteu més còmodes anant del bracet amb Rússia, i amb Sèrbia. Ells si que representen el que vosaltres sou i heu vingut sent sempre; violència, sang, imposició, genocidi, odi. No heu sortit mai al carrer a defensar el dret dels Tibetans, ni dels Txetxens a ser lliures. Preferiu que els massacrin i els assassinin abans que esdevinguin lliures.

D`alguna forma és com el Montilla, que dona prioritat a l`estabilitat del impresentable ZP i el que representa, abans que lluitar fins al final pel finançament de Catalunya. Només teniu un petit problema: l`arma de la violència s`acabat per sempre. Els garrots s`han trencat, i els barrots es van llimant.

  1. La Chacón sempre ha mostrat la cara més miserable i hipòcrita de la política catalana, llicenciada en dret, professora a la Universitat de Girona (diuen endollada per la màfia gironina de’n Nadal ), i per poc temps, falsificadora de currículum al web dels socialistes.

    Però lo millor de tot és haver anat al Canada (becada pel PSOE) a estudiar el sistema d’invasió de competències de la Cort del Canada contra el Quebec, i la manera de frenar el seu procés d’autodeterminació, o sia escòria en estat pur.

    Aquesta pava va treure 25 diputats després de totes aquestes malifetes perpetrades al país, això ens demostra la decadència i el desballestament del nostre país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!