10 de març de 2009
Sense categoria
0 comentaris

La deriva radical espanyolista del PSOEPSC

Un cop més el mefistolfèlic Iceta i el mentider ZP ens han vingut a donar la raó del que ja fa temps que s`albira: l`ofensiva brutal, i si púguessin sagnant, contra tota diferència dintre de la presó espanyola.
Un es vesteix de serbi per negar la llibertat de Kosovo, i l`altre parla de la deriva radical de CDC, perquè uns quants quadres del partit varen anar a Brusel·les a demanar la llibertat d`un poble que gent com L`Iceta, Corbacho, Montilla neguen.
A banda del atracament produït al País Basc contra la majoria social, aquestes noticies venen a refermar la idea de l`atac sistemàtic, brutal,de l`espanyolisme més pollòs, ranci i tercermundista contra les nacions empresonades dintre de l`estat.
El PNB i CDC començen a veure la deriva sèrbia dels espanyols,hi haurien de començar a espavilar-se fora de les nostres fronteres, i de forma molt seriosa, buscar complicitats i aliats per preparar l`adéu a l`estat criminal espanyol, abans que aquests serbis tirin pel dret i tractin Catalunya com la nova Kosovo. I tenint la Chaconeta al ministeri de defensa, tot és possible, oi Iceta?
El gran desastre de Catalunya ha estat, és i serà el PSOEPSC. No tenen cap altre interés ni objectiu que convertir Catalunya en un província espanyola. I ara amb la complicitat de cert independentisme esquerranós, que confón nació amb ideologia, i que resten hostatges  de les escorrialles marxistes.
O acabem amb el PSOEPSC a Catalunya, i enfrontem de veritat el nostre procés d`alliberament nacional, o la neteja ètnica a Catalunya pot superar la de Kosovo. Atenció que a Euskado ja comencen a fer experiments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!