La famolenca democràcia del Estat Espanyol

L`Estat Espanyol llueix amb gràcia, orgull i passió el fet de posseir  el sistema democràtic més pobre, més buit i menys homologable d`Europa.

Lleis orgàniques que no s`apliquen ( Estatut Català i Estatut Basc), sentències del TC que no s`apliquen ( beques/ ONG), il·legalització de partits polítics, creació d`un concepte jurídic nou, provinent de la medicina , anomenat “ persones contaminades”, extensió del terrorisme d`Eta, a qualsevol manifestació cultura i política, que es declari d`esquerres i abertzale.

Malgrat tot, va donant lliçons de democràcia a tothom; finalment li passarà com en el discurs econòmic, on d`anar atrapant a França hem passat anar junts amb Grècia i Portugal. ( el vell acudit de les 3 potències mundials).

Tenim un sistema trampós, on la democràcia no ha pogut niar en aquests 30 anys, perquè l`estat espanyol és per definició autoritari, on les lleis es poden aprovar, però l`estat es reserva el dret d`aplicar-les. Com pot ser que després de 30 anys hi hagin competències no transferides tant a Euskaleherria com a Catalunya? S`imaginen que això passés a UK, França, Alemanya, Estats Units , Canadà etc…..S`imaginen en aquests països, una constitució que donés al exèrcit el poder per defensar l`unitat de la seva pàtria?

S`imaginen que a UK, s`hagués il·legalitzat el Sinn  Fein??  S`imaginen a UK, l`aplicació del concepte de “ persones contaminades”?.

Aquestes aberracions jurídiques només es poden donar a l`Estat Espanyol, on contra Bascos i Catalans totes  les armes són vàlides.

La democràcia a l`Estat Espanyol fa pudor a podrit des del primer dia, però la putrefacció està avançant ràpidament, amb la ceguera i complaença dels medis de comunicació que miren sempre cap al altre costat, excepte quan es tracta de parlar dels radicals i perillosos independentistes, que a les hores es treuen la disfressa de demòcrates i surt l`autèntica moral autoritària de tants Galinsogas que encara en queden.

La democràcia en aquest país és un circ. En lloc dels tres poders de Montesquieu, només ni ha un: La voluntat del estat. Ni hi ha poder judicial, ni parlamentari. Només interès del estat de sempre. I els partits clarament democràtics, dels quals no n`hi ha cap d`espanyol? Què diuen ?? Res. Callen. Escalfen les cadires. Tot és un immens joc, on els ciutadans, malgrat tot, no som subjectes de dret, sinó només eines posades al servei del Estat de sempre, d`aquell estat que va començar fent un genocidi de tres cultures i pel qual, mai ha demanat perdó. I molts encara volen, que demanin perdó per l`assassinat de`n Companys. Per un català¡¡¡¡¡

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *