Dani Fernandez un PSOE-C

Aquest Sr. que últimament va donat classes de moderació respecte al nou sistema de finançament, sempre ha negociat al costs del seus amos del PSOE enfront dels partits catalans.
Ja ho va fer durant la negociació del Estatut i ara amb el finançament. A banda de negociar sempre contra Catalunya, té la barra de donar-nos consells sobre la moderació necessària en la negociació.
D`alguna manera s`enten perfectament que vol dir quan parla de moderació:
Acceptar les engrunes que ens vulguin donar els seus amos del PSOE. No hi ha altre. La resta és teatre, teatre del dolent, on ens volen fer passar bou per bèstia grossa.
El límit són 3500 Milions d`€. Tot el que quedi per sota, és una ensarronada nova del govern amic. I pel que sembla en Dani i Companyia, com són moderats, acceptaran el que sigui. Com ells tenen el seu sou assegurat, les seves cadires calentes, el fet que a la Generalitat li falti finançament per els serveis bàsics, ni els importa ni els interessa. El realment important és que el PSOE, i l`Espanya de sempre ens puguin seguir robant a mans plenes, aixó si, amb la colaboració de la moderació habitual de`n Dani i els seus altres còmplices.
Algun dia s`haurà de fer un análisi per determinar les causes psicològiques d`aquesta gent, que sempre han jugat contra la nostre nació. Quins estranys mecanismes mentals els duen sempre a anar contra la nació a la que varen venir expulsats per la misèria que la seva estimada Espanya no els hi va poder resoldre? Amb quin agraïment ens paguen aquesta gent? Amb l`odi, i la voluntat d`anihilar-nos definitivament. El que no va aconseguir en Franco, ho volen obtenir-ho ells.
Ara volen copiar la Casa Gran del Catalanisme, i molts ens preguntem: amb quina legitimitat, ho poden fer aquells que varen aplaudir la LOAPA i la LOFCA, aquells que han votat el secessionisme llingüístics, aquells que neguen els nostres drets històrics, aquells que aproven la tercera hora de castellà, aquells que parlen de la crosta nacionalista, aquells que accepten les engrunes dels amos del PSOE, aquells que s`han oblidat dels traspàs de rodalies i del aeroport. aquells en definitiva, que són un simples gestors d´una nació que voldrien regió.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *