16 de desembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

El futur d`Esquerra ( ja no ERC)

Després de l`última jugada indigna de la finestreta catalana del PSOE amb el tema del finançament, un encara esperava una reacció de dignitat nacional de l`Esquerra ( aquella que diu que estem construint Estat).
De moment la direcció d`ERC, ha fet uns quants escarafalls, però mai posant en questió el tripartit, el qual dirigeix la finestreta del PSOE.
Quin Estat està ajudant a construïr Esquerra? El Catala? l`Espanyol??. Evidentment amb el seu comportament còmplice del PSOE, no hi ha dubte de quin. En absolut.
Totes les actuacions indignes del PSOE han estat consentides , sinó aplaudides per la direcció d`Esquerra. Paga la pena posar més exemples que els ha coneguts? A molts ja ens sembla que no paga la pena, excepte perquè a certs municipis ja s`està aplicant la tercera hora de castellà, una d`aquelles línees vermelles de les que parlava en Puigcercós. ERC manté un silenci absolut, còmplice, això si Construint Estat.
Mai mes tornaré a votar a aquests indesitjables. Mai més. El que no entenc és la seva militància. Com poden suportar que els hereus de`n Macià malmetin contínuament la nostre nació? El mal que estan fent a Catalunya és irrecuperable.
Fotem-los fora de la Generalitat, que per menjar calent, ja els hi farem arribar un platet de sopa cada dia, a casa seva, però molt lluny d`on poden fer un mal tan gran a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!