15 de desembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

PSC a tracició, com sempre

Malgrat les paraules del Sr. Montilla, tots sabem que històricament el PSC s`estimat més Espanya i el seu PSOEque Catalunya.Són els autèntics enemics de Catalunya, ja que no ens ataquen frontalment com el PP, però els fets resultants són fins i tot pitjors.

Podem recordar la LOAPA, la LOFCA, els vots a favor de la secessió lingüística, la negació dels nostres drets històrics, la presentació d`esmenes al Estatut aprovat el 30 de Setembre dos dies després, la invasió competencial permanent, tercera hora de castellà,i així podríem seguir ” in eternum”.
El maltracte a Catalunya del govern amic ha estat el pitjor dels últims 30 anys: enganys sistemàtics, mentides paoroses, robatóri fiscal impressionant ( amb el PSOE ha augmentat considerablement”.Porten 30 anys lluitant per esvair-nos nacionalment, anihilar-nos culturalment i sempre jugant a favor de qualsevol acte que malmeti els nostres fonaments nacionals.
Per certa esquerra catalana, sembla que el fet que ens robi l`esquerra espanyola, és millor que ho faci la dreta espanyola. Un determinat progressisme imbècil, que no veu que per fer polítiques socials, necessitem no ja un bon finançament, sinó el Concert. Quan obriran els ulls??

I ERC i ICV? què diran ara del seu president de la Generalitat, incapaç de cap gest de dignitat Catalana, per enfrontar-se el seu amo de Madrid?

ERC no té cap altre alternativa que fer fora del govern a tota aquesta gent, indigna del càrrec que ocupen. Catalunya no se`ls pot permetre.
Si no ho fan, començarema pensar, que all`que va dir l`Anasagasti és cert: ERC és la propera Euskadiko Ezquerra.
Pel bé de Catalunya esperem que això no sigui així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!