7 de desembre de 2008
Sense categoria
3 comentaris

Il·legalitzacio del PP

Amb la nova llei de partits polítics ( digne d`un estat com l`espanyol) hauríem de començar a plantejar-nos tots plegats demanar al fiscal general del Estat, que en compliment  d`aquesta llei, que confon moral amb llei, el segúent:
Demanar la il·legalització del PP per no pronunciar-se obertament i sense embuts contra els crims del franquisme. Demanar el tancament de les seves seus i repartir els diners embargats a tots els represaliats pel franquisme. No permetre en el futur, que cap partit que no renegui obertament dels crims del franquisme es pugui presentar a cap de les eleccions.
Que tots el seus dirigents quedin definitivament apartats de la política, i que en cas que el PP quedi dissolt, rescabalin amb el seu patrimoni particular a tots el represaliats i assassinats pel franquisme, començant per en Lluís Companys.

Algun dia els hi ha d`arribar l`hora.

  1. Després de veure aquest mes com l’estat espanyol (socialista) encara censura a en Pau Casals 35 anys després de la seva mort, de ben segur que la fiscalia i altres bones ànimes s’ho farien anar be per deixar servit a qui ho intenti.
    Qui defensi quelcom així , no serà mai elegit ni tindrà prou poder com per presentar aital denuncia.

    Aquí hi va haber uns vencedors i uns vençuts, i ni els els vençuts ni els seus descendents tindrán mai els mateixos drets que els vencedors (democràticament, és clar).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!