21 d'octubre de 2008
Sense categoria
1 comentari

Fora la careta Duran

Per fi, en Duran s`ha tret la careta nacionalista, deixant a la clara llum de la veritat la seva renúncia i la seva dimissió nacional.

La seva òptica espanyola s`ha imposat a qualsevol consideració nacional catalana, donant clara prioritat a Espanya vers la seva pàtria d`origen?. Un Sr. que ha fet de la centralitat renúncia i de la seriositat dimissió, queda absolutament descartat per qualsevol lideratge nacional a Catalunya, però se li obren immenses portes ala seva estimada Espanya.

Segons aquest Sr. pactar amb el PSC/PSOE tindria enormes avantatges per a Catalunya. Potser ell accediria a un ministeri, i es feria responsable dels incompliments impressionants del PSOE amb Catalunya. És pensa aquests Sr. que així duria al PSC a posicions més catalanistes i forçaria al PSOE a complir en tot i amb tot?? ERC va pensar el mateix i el resultat és clar i meridià.

Aquest Sr. vol pactar amb aquells que són elmàxim enemic nacional de Catalunya, aquells de la LOAPA, LOFCA, la llengua valenciana, les rebaixes a l`Estatut el dia següent de aprovar-ho, la tercera hora, els que neguen els nostres drets històrics, els que incompleixen el traspàs de rodalies i del aeroports, aquells que no compleixen les promeses d`injectar 6000M € per rodalies, etc etc etc.
Per damunt de tot, diu que per pactar amb ERC aquests han d`abandonar el independentisme.  Sabeu quin no té això: pura i simplement traició a la nostre nació, no pas a la seva, que és Espanya. Aquest Sr. hauria de renunciar al mot nacionalista i passar cap a la seva autèntica definció: autonomista i gràcies.

CDC `ha de decidir d`una vegada desfederar-se. Que es presenti en Duran sol a les eleccions i a veure què treu. Marxi ja Sr. Duran. De traïdors ja en tenim massa a casa nostre. Marxi a fer política a l`Espanya eterna que tant li té el cor robat. Deixi de mentir, de faltar a la veritat, d`ofendre a tots els que creiem que l´únic camí és la sobirania plena de la nostre nació i per això som sobiranistes. Plegui d`una vegada i sigui conseqüent amb les seves idees.  No faci més mal a Catalunya, que ja en té prou amb els espanyols.
Marxi Sr. Duran. Marxi a buscar el ministeri de Assumptes Exteriors del ” Gobierno de España”.
Pobre UDC; Pobre Coll i Alentorn; Pobre Carrasco i Formiguera. Quanta ambició; Quanta misssèria; Quanta indignitat nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!