18 de setembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

El PSC de sempre

N`estem molt cansats d`haver de lluitar sempre pel mateix i trobar sempre enfront  nostre al PSC. I ara sense manies, del braçet del PPC
Aquests desitjos irreprimibles del PSC de diluir Catalunya, de fer de BCN la segona ciutat del estat espanyol, en lloc de la Capital d`una nació, no tenen aturador. Sempre tornen a surar per qualsevol cantonada. Ara li toca el torna al .BCN, per substituir el maleït??.CAT. Farien el mateix amb el .ES??

Tots ja coneixem a tota aquesta colla de cosmopolites multiculturals, i ciutadans del mon. Aquests que no s`estan de menysvalorar i d`insultar a tots aquells que volem per Catalunya el mateix que per qualsevol nació normal. Això és ser retrògrade, antiquat i cavernícola. Ara bé, defensar el mateix de la seva estima Espanya, és modern, cosmopolita i multicultural. Això de les pàtries no ho entenen, excepte per la d`ells. Són ciutadans del mon, sense fronteres, però amb un passaport a la ma. N`heu vist algun d`aquests cosmopolites, que hagi renunciat al seu passaport espanyol, per ser ciutadà del mon??Qui en trobi un, que ens l`ensenyi.
Ja ni ha prou d`aguantar aquest discurs de modernitat enganyosa, que només embolcalla la voluntat ferme i sense fissuresde diluir la nostre nació. És la mentida bessona del Federalisme impossible, que serveix únicacamentper entabanar-nos i mantenir-nos enganyats fins a la plena relegació  nacional catalana per la espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!