4 de setembre de 2008
Sense categoria
1 comentari

Joan Carretero

Dintre de la desèrtica política catalana, plena de mediocres que juguen amb el país com si fos el monoply, on l`atzucac en què es trobem com a poble i com a cultura els deixa completament freds, on només  compte l`interès personal i polític a curt termini, només una persona com en Joan Carretero ens dona encara esperança per un futur lliure.

En primer lloc ha demostrat durant la seva curta estada a primera fila, la seva integritat, la seva capacitat ,la seva honradesa i sobre tot la seva dignitat nacional, posant sempre el país per damunt de tot, cosa que li va costar el càrrec.
Avui l`únic polític que pot tornar l`esperança al nostre poble és en Carretero.
Té molt clar l`objectiu, i té un full de ruta per arribar-hi. Tants i tants que ens quedem a casa desil·lusionats, entristits i desesperançats davant la venda diària que es fa de la nostre pàtria, necessitem un líder com en Carretero, que ens torna a il·lusionar, que ens torni la dignitat perduda com a poble, i l`esperança d`un futur lliure.

Animo a atots els militants d`Esquerra, amics, simpatitzants, militants d`altres partits, associacions, i tota la societat civil sobiranista a bolcar-se en pot ser , la que és l`última oportunitat que tenim com a país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!