Dr.Cat, l'esgarrapador

L'actualitat anticolonial

17 d'abril de 2007
Sense categoria
6 comentaris

GIRONA, ZOMBIE?

Els deixebles autoritzats per la meva felina persona m’han passat un informe de l’acte de presentació de Descolonitza’t d’ahir dilluns. Segons cito amb paraules textuals de l’Informe 4/07-LA, "les àmplies escales de la Casa de Cultura de Girona no podien donar l’abast de l’allau de gent que s’apretava per arribar al primer pis". Segons m’escriuen l’acte va haver de canviar de local i es va passar de la sala C a la Magna, donada la quantitat de gent dreta que "van arribar a amotinar-se a la porta, reclamant poder entrar, ja que tenien l’entrada pagada de feia dies" (sic). Clar! Hi tenien tot el dret, si tenien l’entr… UN MOMENT! Però si l’acte era gratuit!

Tinc la sospita que o bé els meus deixebles es van perdre i van anar a parar en un càsting per zombies candidats a OT o m’enreden … De moment, no em quadra una cosa fefaent: Em confirmen que encabat de l’acte "es van vendre 5 exemplars". De la Llibreria Les Voltes em diuen que així va ser, perquè els han tornat 5 exemplars dels 10 totals que van deixar en dipòsit. D’aquí dedueixo que la garreperia gironina seria un fet si l’hagués de comparar amb la gentada que es va amuntegar a l’acte. Per si de cas penso demanar proves gràfiques de tot plegat. A veure si en trec l’entrallat!

  1. Jo hi vaig voler entrar i em va ser imposible: tot de jovenalla intentant esbotzar les portes, caos i cridòria pertot… Un parella de pòtols que aprofitant la confussió van jaure allà mateix, talment com bestioles! Quin parell d’ignorants: era clarissim que el noi era un inexpert i desconeixia qualsevol técnica amatòria digna d’aquest nom… Quina vergonya, quina incompetència! Aquella noieta es mereixia alguna cosa millor, algú que amb l’experiència i sapiència… Bé, tornant a  la cosa: Finalment, tement per la meva seguretat em vaig recollir la sotana i vaig poder fer-me escàpol. Quin desastre d’organització dr. Cat! Farieu santament de reprendre els vostres deixebles!

  2. Miri dr. Cat, dels tres deixebles seus que van presentar el llibre, no sé si m’en fiaria gaire.
    El que em va semblar pitjor va ser el deixeble més grassonet. No ho sé, no em va acabar de fer el pes la seva actitut tant poc disciplinada i indolent. Jo, per si les mosques el tancaria en un camp de reeducació una temporada. L’altre deixeble, el prim i alt. Tampoc em va semblar gaire actiu… En canvi, el  que comentava les diapositives ho va fer molt bé. Jo a aquest, el promocionaria. Cregui’m: val molt aquell camarada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!