Dr.Cat, l'esgarrapador

L'actualitat anticolonial

9 d'abril de 2007
Sense categoria
0 comentaris

JIMMY-JAZZ: UN MINUT DE GLÒRIA A TVC

Minut de glòria del Jimmy-Jazz al Caçador de paraules. De veritat que hi ha algun ingenu que se n’esperava més de TVC? Amb el noi de la samarreta "Jimmy-Jazz" comptant titius amb porró ja ens passàvem de la quota. Tot el demès, propina. Ep! I tot en època en que el gobernaor colonial del mitjorn (Polàquia del sud) amenaça amb la prohibició de les emissions encara és més meritori. És tant bròfec l’home que ni tan sols es molestarà que sembli un accident.
Pel món anticolonial en general i per l’independentisme desacomplexat en particular la pantalla mediàtica només li la proporciona el Canal 33. La seva idiosincràcia (audiència en diuen els experts) fa que no constitueixi cap perill. Els cultes telespectadors del 33 no portaran cap programa al Consell de l’Audivisual de Catalunya i mira que Silenci en podria ser un (pel seu patètic moderniquis!). Recordem en canvi, les monges tristes que van fer retirar el mític Shin-Shan de la casa gran i ara triomfa a A3.

Total: Els quatre irreductibles barnilaires o cripto-fans que continuen donant-hi guerra, esperen el seu dia de glòria (dia 14 al 33, és clar!) i triomfar a dalt com la seva mestra en periodisme de guerrilla, Mònica Terribas. Mentrestant independentistes de seny circulen com poden entremig de friquis de tota mena a l’Àgora, on purga els seus pecats convergents el Ramon Rovira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!