Dr.Cat, l'esgarrapador

L'actualitat anticolonial

28 de febrer de 2007
Sense categoria
1 comentari

“PELLIKANA”: SUBVERSIÓ I BARRILA DES DE CASTALLA

Ja us vaig dir que la via subversivo-barrilaire s’encomana. Qui no m’entengui ho diré més clarament: el riure s’encomana. De fet, això és el que vaig comprovar una vegada que vaig assistir a Bombai en un laughing club, un local per indis benestants que per eliminar l’estrès d’una ciutat tant atabaladora, es passen els matins rient tot fent exercicis d’estiraments. Riuen d’ells mateixos, de la veïna, del gat o de l’altre del costat que també riu. I sense saber perquè, es posen a riure contagiats pel riure dels demès. Aquesta experiència em va donar la idea per activar el pensament subversivo-barrilaire. I el senyor Pellikana ho demostra amb el seu article.

Animat pel blocaire jordimarti69, un altre de més avall, a Castalla, s’anima a penjar la declaració de Jafre de Garraf al seu bloc i fent l’efecte cadena engega una caiguda surrealista de fitxes de dòmino que no se sap on acabarà. D’entrada a mi m’ha provocat penjar aquesta imatge, que coneixia però que quasi ja tenia oblidada i que he trobat en aquest mateix bloc castallanenc. Es tracta d’un cartell que no dista massa dels cartells que es poden veure a l’exposició que Caixa Catalunya exposa a la Pedrera de Barcelona, sobre les músiques degenerades de l’alemanya sota el tercer Reich. Que el codi lliure es pugui comparar amb el diable bolxevic és una estampa kitch que em fa pensar que no tot està perdut. Si ells s’ho creuen que Linux i companyia són rojos, només falta ara que es creguin que també són separatistes i ja hem guanyat!
  1. Gràcies!!! Molt bo el blog, i com sempre la ironia per damunt de tot. No sabía que tenieu blog també al Mesvilaweb. De seguida l’enllaçe!! Que contiue l’humor fins a la total descolonització!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!