DESCOLONITZA’T: MÉS QUE UN MANUAL D’AUTOAJUDA

Una parella té una curiosa trobada en una àrea de l’autopista; un simpàtic tripulant aèri que parla quatre idiomes; una quefa se’n va de viatge amb la secretària a Nova York; un televisor a tot volum us amenaça la pau d’un matí ajagut a la terrassa; dues àvies repetànies remuguen dels seus veïns estrangers … No, no, no són històries inventades pel Quim Monzó. Són exemples terapèutics, basats en la vida real, per a que us apliqueu en la vostra descolonització mental.

Cap a la butxaca, és baratet i us el podeu llegir en un recorregut de línia de metro. No cal que espereu a sant Jordi: Baixeu avui a la llibreria i demaneu: Descolonitza’t.

Per a vosaltres lectors, us semblarà la mar de natural que us trobeu a les llibreries el petit llibretó (realment és xicotet l’exemplar), però en realitat sortir del ciberespai ha estat una dura tasca que no hauria estat possible sense la confiança cega d’algunes abnegades militants anticolonials que s’han jugat el caler (el de la seva empresa, més exàctament) en aquesta proposta. Estic parlant de la gent de Mina que ha fet l’aposta per publicar una proposta de treball científic rigorós i veritàblement interessant pel lector. Lluny de les soses històries de l’ase Guary o La volta a les comarques en ruc i tartana, la idea de la descolonització mental pren, a partir de Descolonitza’t, una nova dimensió que s’allunya de les catacombes de l’autoedició i el boicot mediàtic. Per acabar d’arrodonir-ho, aquest LP (llibre petit, en l’argot de Mina) inclou un seguit de vincles webbístics que us ampliaran aquesta traca d’idees pràctiques per a desespanyolitzar-vos i desfrancesitzar-vos.

Salut, barrila i descolonització!

Cat

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *