1-1-OLEGUER: NUMBER ONE!!

Fa no res lloava l’exemple de dignitat i bon humor d’en Marc Ferrer, terrassenc que per reclamar en públic el retorn dels papers de Salamanca, l’han multat amb una picossada i s’ha negat a pagar. Avui hem vist un altre cop que la ignomínia de l’imperiet no té límits.

Per una article al setmanari Directa sobre l’escandalosa diferència de raser de la justícia espanyola entre el pres polític basc Inaki de Juana (en vaga de fam i a la presó) i el general Galindo (en llibertat per una dolència cardíaca) escrit pel sabadellenc i defensa blaugrana Oleguer Preses, l’empresa Kelme li ha rescindit el contracte de patrocini.

Jo també ja he signat l’email de renúncia a comprar productes d’aquesta marca reflotada de la fallida econòmica pel PP valencià a canvi d’un lucrós càrrec al seu consell de direcció. El mínim dels mínims ja està fet. Ara també podeu ampliar el suport a aquest futbolista amb actitud, comprant-vos el best-seller Camí d’Ítaca, llibre escrit entre ell i el seu amic Roc Casagran on podeu conèixer que més pensa un futbolista, per desgràcia, massa atípic entre la plantilla blaugrana. L’Oleguer porta el 23 a l’esquena, però amb permís del Víctor Valdés jo demanaria per uns dies li deixés portar al darrera el número 1. S’ho mereix: 1-1-Oleguer!
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *