UN GUANYADOR DEL PREMI “DESCOLONITZA” EMPURAT PER ESPANYA.

El terrassenc Marc Ferrer, freecataire i guanyador junt amb el casal Can Pingàs del primer premi "Descolonitza descollona’t!" instituït el 2005 per la Lliga Anticolonial, ha saltat de nou a la palestra. El líder de l’alliberament de "la Mola" ha estat condemnat a pagar 3000 eus a l’hisenda de l’imperiet per reclamar els papers de Salamanca, a la manera subversivo-barrilaire: Va saltar al camp en un Terrassa-Salamanca amb una pancarta al.lusiva al retorn dels lligalls. El jove ha declarat a Vilaweb TV que no pensa pagar res, perquè creu que es tracta d’un acte de repressió política.

Segons Ferrer, i ho comparteixo, la sui generis democràcia espanyola penalitza qualsevol acte polític fora de l’estricte corralet autoritzat. L’afirmació en el seu cas és perfectament demostrable, ja que el Jimmy Jump quan salta al Nou Camp la multa milionària li cau al FC Barcelona i no pas al nostrat fric. Fer el pallasso és gratis. Fer una acció política no.

Ara mateix doncs, tenim la pilota al camp d’espanya i esperem els aconteixements. Mentrestant la Comissió de la Dignitat va fent herois i màrtirs: primer va ser el traspàs del pintor Carles Fontserè que ja no podrà veure els seus cartells retornats. Ara tenim l’heroi de Terrassa, primer imputat per reclamar un dret elemental com són la restitució de bens incautats per motius de guerra. Fet i fet però, és la decadent història d’un imperiet que es resisteix a ser un país decent: Res deixarà anar, si no se li pren. Per això em retorna la vella idea del megacrac Mikimoto de fer-nos passar per argentins en visita a la mare pàtria i entrar de puntetes a l’arxiu, substituïnt amb retalls de l’ABC els nostres documents històrics. Qui deia que el timo del tocomotxo ja no funcionava?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *