Dr.Cat, l'esgarrapador

L'actualitat anticolonial

17 d'octubre de 2006
Sense categoria
1 comentari

MONT-IL-LA, ACORRALAT PEL IANQUI-CATALÀ SALA-I-MARTÍN

Comença la campanya electoral principatina i tothom juga fort. Polítics venent com al mercat. Anant a cal notari que ho cobra tot menys la fe que dóna. Videos, posts, blocs i sms. Però el més inesperat és la irrumpció de la filosofia subversivo-barrilaire a la premsa escrita. L’inefable perla ianqui-catalana Xavier Sala i Martín engalta un tercer grau a en Mont-Il-la que passa de ser el Deng Xiao Ping del PSC a com a molt l’estimat líder de la República Democràtica Popular de Kornellà.

Més exàctament, parlaria de la filosofia subversivo-trinxeraire, estil Lobby per la Independència de Mallorca. Preguntar (i no saber contestar) sobre el Zoo d’en Pitus o la primera estrofa del Virolai és sublim, sobretot des d’una tirada de diaris com La Vanguardia, encara que el compte de Godó aguanti el cobriment. Una resposta la fa l’endemà de la primera entrevista en Toni Soler que li xiva a en Mont-Il que en Pitus es va acabar curant. Lamentàblement, no entenc perquè l’ex-escolanet de Montserrat, Antoni Puigvert no li va xiuxiuejar el Rosa d’abril, morena de la serra, de Montserrat estel, il.lumineu la catalana terra, guieu-nos cap al cel.

  1. En Sala i Martín pot fer perdre els papers a qualsevol, però un qualsevol no hauria de poder ser President de la Generalitat.

    És trista la poca cintura dialèctica del candidat Montilla. Espero que al PSC demanin explicacions a Nicaragua i a Ferraz per haver-se fet l’harakiri d’aquesta manera.

    Salut,
    Marc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!