SUPREMACISME: Què diuen i pensen…

La factoria THECATLANDERS, grupuscle de guerrilla cultural amb ínfules «influencers», tal i com els classificà el CCCB, us proposa un nou producte de subversió i diversió per a tota la família que revela evidències que de tant a prop com són, passen desapercebudes. I això pensant bé…


Fent ara via pròpia amb la campanya «Immersió» (en defensa de la immersió lingüística) compartida fins avui amb la Plataforma per la Llengua proposem un còmic didàctic sobre la contradicció entre l’opinió manifesta dels detractors del model educatiu català (uns detractors que han inflat un debat amb més baladrers que públic interessat) i els seus ocults pensaments tot i que prou deduïbles si ens hi fixem una mica. D’això en molts països se n’ha dit i se’n diu «supremacisme». I a nosaltres ens agraden aquests països i la seva manera clara de parlar, ves! Val a dir que a ells també els hi agrada que els n’hi parlin de clar. O sigui que qui tingui orelles que escolti.

(si cliqueu sobre l’arxiu kkk, podreu veure millor el desplegable)

Que ho gaudiu!

THECATLANDERS

Afegeix un comentari