NI FRANÇA, NI ESPANYA … Raimon DOMÈNECH

Torna l’home … I és catalano-francès! Avui a les 21 hores, per la Sexta-Quarta (amb Tedeté) arriba un home predestinat a ser insultat i triturat per la programació ràdio-televisiva futbolera hispana en general i per l’emissora líder de la catalanofòbia en particular (no direm noms per no ampliar-los el nombre d’entrades al google). No cal que el delati el nom, tant nostrat com el de Penyafort i de llinatge Domènech, perquè ell solet les etziba: "No sóc espanyol, sóc català!" Laidyyyyyyyys and gentlemeeeeeeeeeeeeeeeennn: Demà s’acaba el Mundial de fultbol per ECSpanya!

Bé, estimats esgarrapaires, no vull confondre un cop més el desig amb la realitat, però cal que mantinguem alta la il.lusió i tinguem a punt el coetam per entrar a ganivet així que els del mono-sabio (Puyol inclòs) entonin l’Adiós con el corazón. La cita doncs, avui:

França VS. Ecspanya. Hora: 21 hores. TV: Sexta-Quarta.

Mentrestant els de la Lliga van fotent la tabarra, animant a un equip d’aquests minúsculs i sense possibilitats com ara Ghana, Suïssa o Malta, (que ni juga enguany), jo em postulo clàrament i sense manies pels veïns de le petit empire que mal ens pesi és l’enemic del nostre enemic. Temps tindrem d’animar als tropicalistes carioques quan arribin a la final amb la pèrfida albió. De fet no recolzo tant França com el seu entrenador: Els pares del Raimon Domènech, casualment van travessar junts les Alberes amb l’Avi Cat, el meu pare, i va ser ell qui li va donar la idea de tornar-se als francesos que insultaven al seu Raimonet amb allò de Vous, espagnol: Soyez prope, parlais français! amb "Jo no sóc espanyol: Sóc català, pied-noir de merda, fill de Petain!"Els púbers raconaires convoquen a tothom a la Font de Canaletes (Rambles de Barcelona) després del partit a les 23h. a fer unes copes i tal …

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *