MÉS DURA SERÀ LA CAIGUDA … el dia 23, 16h.: Aràbia Saudí VS. Espana

Gairebé va poder ser … ! Faltaven 10 minutets curts pel final i la bateria de "Venjances de Macau" ja estava en posició de coordenades prefixades i amb el boto vermell destapat. Finalment l’operació es va haver d’abortar com si d’un simulacre es tractés. L’eufòria es va apagar a la Catalunya irredempta, mentre a la plaça Colom de Madrit, els no-nacionalistes espanyols celebraven el triomf de la selecció de futbol de la seva no-nació.

Un cop remontat el partit que guanyaven els nostres veïns mediterranis del sud, els tunisians, per 1 a 0, una badada del porter africà i dues xurres dels hispans, van capgirar el marcador advers per ells. Ara estem a l’espera de la revetlla de Sant Joan, quan els roig-i-gualds no tenen res a perdre (ja estan classificats per anar a l’escorxador) i potser badaran enmig de la borratxera d’èxits (dos de seguits en total) i la pifiaran. Començar la revetlla a les 17:30 quan ja hagi acabat el partit i l’hagin perdut pot ser una bona manera d’avançar-se a la festa de la nit, quan la majoria dels conciutadans estaran celebrant altres i múltiples festes en honor als nostres avantpassats déus de la prehistòria. La premsa, ho percebrà com un rampell d’anticipació coetera però si miren l’hora que és i el resultat, potser treuen conclusions i tot. Encara que no ho vulguin reconèixer.

Però si continuen amb la flor al paner, ens quedem sobrats cridant Visca Sant Joan! Visca Catalunya! Visca el Miquel Masoliver!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *