Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

4 de febrer de 2018
0 comentaris

El que està en perill no és la independència, està en perill l´ extensa autonomia que tenia Catalunya.

A l’ entrevista de Vilaweb (04-02-2018) la Sra. Paluzie respon moltes vegades, no ho sé, no ho sé  i després amb una certa gosadia,doncs, s’ afirma en el sentit de tornar a voler fer entrat el clau per la cabota i duro i que ens hem de mentalitzar que en un moment o altra passarem per la presó…..no si, això ja és cert sense fer gaire res, imagima’t fent la República a cel obert, ah! que també diu que s’ ha de tornar a la clandestinitat, ( com en el franquisme ?).

La nostra societat no estava mentalitzada per això, sempre se li va dir que el que es volia fer era amb un somriure als llavis i amb un lliri a la mà. Tampòc la nostra societat de consum i de la informació i les xarxes socials no està preparada per presons, garrotades i mil violències extremes i variades. Senzillament aspira a un altre estil de vida. I a un altra manera de lliutar. Creiem! vaja!.

Creiem que cal entendre l’ estratègia i la tàctica del Partit Popular des d’ el 2005 o abans: anar incordiant, irritant, burxant a la societat catalana en general i esperar la resposta de l’ independentisme al màxim, fins que aquests, els indepndentistes, ja quan no poden més traspassen la legalitat vigent perque s’ arriben a creure que no hi ha més remei, és aleshores quan ”ells”, els dissenyadors de l’ estratègia creuen, i de fet davant dels seus adictes, les tenen, totes les argumentacions i raons certes, falses, reinventades o relatades per iniciar una repressió en tota regla quina finalitat és reduïr l’ Autonomia la màxim dels màxims, no la independència, que ja ho tenen superat que no la deixaràn eixir, si no l’ Autonomia. El que els hi agradaria és poder suprimir o reduïr al minim és la gran autonomia que té Catalunya i encara més si arriba a tenir en vigor l’ Estatut del 2006 i ja no diguem res de si hagués estat el del 2005, sorgit de la gran majoria del parlament de Catalunya.

Heus ací l’ entrevista:

https://www.vilaweb.cat/noticies/elisenda-paluzie-que-tot-el-mon-vegi-que-nosaltres-no-passem-per-ladrecador-entrevista/

PD: L’ entrevista és molt il·lustrativa i descriu molt bé, les grans desavantatges que el catalanisme en general ha adquirit arran de tanta fallada política i que faràn molt dificil tornar al nivell d’ autonomia que es tenia abans del setembre del 2017.

Col·lectiu: Seny i poca rauxa.                                                                                       Text: M.M.Matas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!