Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

23 de maig de 2020
0 comentaris

TV·3 DIU MENTIDES: EL METGE DE TRUMP NO LI VA PAS DESACONSELLAR L’ HIDROXICLOROQUINA: MIREU EL DOCUMENT.

 

https://int.nyt.com/data/documenthelper/6959-letter-from-white-house-physic/e3e29d81b7d6339b9f56/optimized/full.pdf

VET AQUÍ EL COMUNICAT DEL METGE DE LA CASA BLANCA, EN CAP CAS  DESACONSELLA AL PRESIDENT DELS U.S.A. DE PENDRE HIDROXICLOROQUINA PER PREVENIR-SE DE LA INFECCIÓ PER COVID-19, DONAT QUE EL VIRUS HA ENTRAT A LA WHITE HOUSE.

ANS EL CONTRARI. llegiu aquí la traducción que n’ ha fet un expert:

Del dr. Conley, metge de Trump, al sr. Mcenany, secretari de premsa de la Casa Blanca

1) Com ja es va informar, fa 2 setmanes la prova de covid-19 feta a un dels membres del personal presidencial va sortir positiva. El president està molt bé de salut i no ha presentat símptomes. Les proves de covid-19 que se li fan regularment han sortit totes negatives fins avui.

2) Després de moltes discussions entre ell i jo sobre els resultats pro i contra l’ús de la hidrocloroquina, hem arribat a la conclusió que els beneficis derivats d’aquest tractament superaven els riscos relatius.

3) En consulta amb els col·legues institucionals i amb els experts en la matèria de tot el país, no deixo de controlar els incomptables estudis sobre les possibles teràpies de la covid-19, seguint sempre el mateix criteri: prendre les decisions mèdiques d’una manera compartida i sobre la base dels resultats dels estudis disponibles en el futur.”

AL TN MIGDIA LA  NURIA SOLER HA DIT QUE ELS METGES LI DESACONSELLAVEN L’ HCQ  I UN REGUITZELL DE MALDATS  CONTRA l’HIDROXICLOROQUINA. SEMBLA QUE NO PUGUI SER, PERÒ ÉS TV·3 TERGIVERSA NOTICIES PENSANT-SE QUE NO ENTENEM L’ ANGLÉS.

TV·3, ÉS A DIR, LA SEVA DIRECCIÓ HAURIA DE SANCIONAR ELS PERIODISTES QUE FAN AIXÒ I QUE JA DEU HAVER PASSAT ALTRES VEGADES, PER QUE QUI EN FA UN SAC , EN FA UN COVE……MIREU EL TEXT ORIGINAL:

https://int.nyt.com/data/documenthelper/6959-letter-from-white-house-physic/e3e29d81b7d6339b9f56/optimized/full.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!