Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

1 de gener de 2018
0 comentaris

NO CAL TANCAR LA PORTA DEL TAL SÀNCHEZ, NOMÉS DEIXAR-LA AJUSTADA. (1)

El mateix divendres 21 del polémic Consell de Ministres del Govern d’ Espanya a Barcelona, Pedro Sànchez feia una entrevista amb un diari barceloní (1), ahont, entre altres moltes coses deia que seguia amb la ideia de l’ Espanya plurinacional i que la seva única diferència amb els independentistes era que  diferentes nacions poden estar i viure dins d’ un mateix estat, en aquest cas  a l’ Estat Espanyol.  

Algú, a Catalunya, hauria d’ agafar-li la paraula i estirar del fil fins al màxim que dongui el fil, sense escanyar al tal Sanchez, politicament, és clar.

Si Flanders i Walonia (2) no se separen, que seria, segurament més fàcil tecnicament que això de les Espanyes, deu ser, crec jo, perque cadascu deu poguer anar fent la seva, sense gairegé cap interferencia amb les lleis que aproven els respectius parlaments. Potser també seria el cas de la RFA.

Doncs això: que a Catalunya, l’ Estat a Catalunya sigui la Generalitat de Catalunya. Entesa com a President, Govern de la Generalitat, Parlament de Catalunya i Consell de Garanties Estatutàries i Constitucionals (vinculant), a més a més del Tribunal Suprem de Catalunya.

(1) https://www.lavanguardia.com/politica/20181223/453705175249/pedro-sanchez-torra-relacion-generalitat-dialogo-cataluna-entrevista.html

(2) Que ja seria hora que els periodistes, sobre tot de TV·3 i Cat-Radio s’ aprenguessin que Waterloo és a Walonia, a més a més d’ estar dins de Bèlgica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!