Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

6 de maig de 2020
0 comentaris

Mitjà i Clotet: Això a Itàlia fa setmanes que ho apliquen i curen a molta gent i a Marsella també.

El reportatge que ens ha passat TV·3 aquest dimarts al vespre a Sense Ficció ens ha decebut perque vol demostrar una cosa que ja se sap i que ja estàn fent, amb molt bons resultats, des de fa setmanes a Itàlia i fa mesos a Marsella.

El tractament amb Hidroxicloroquina en les primeres fases de la malatia fa més d’ un més que la fan a Itàlia com a minim a Umbria i a Emilia Romagna…..i fa més de dos mesos que el fan a Marsella (la Provença).

A l’ Institut d’ infectolologia de l’ Hospital de la Timona de Marsella – Facultat de Medicina, cada matí hi ha 4 fileres de persones que guarden la distància social, a la porta hi ha els Bombers i voluntaris, a les persones que declaren que no tenen simptomatologia els hi donen el  tub amb l’ escombreta i ells mateixos  es treuen la mostra del nas i la lliuren al personal sanitàri , en canvi els que tenen simptonmes els bombers els acompanyen i  imfermeria els hi pren la mostra (Els hi faran un PCR a tots). Tots deixen el seu numbro de mòbil i se’n van cap a casa. Dintre de les 24 hores rebran un SMS i sabran si el PCR és POSITIU O NEGATIU.

Si es positiu  el trucaràn per donar-li hora de consulta dintre de les següents 24 hores, si la persona vol, i si la persona vol començara un tractament amb  Hidroxicloroquina + o no azitromicina, tot plegat començara abans de les 48 hores de la presa de la mostra i el pacient sortirà de la consulta amb la medicació per els 10 dies següents, durant els que rebrà trucades de control des de l’ Institut, si empitjora anirà a urgències i podrà ingressar a l’ hospital. Igual procediment rebran els que vagin a Urgèncis de la instal·lació hospitalària.

Des d’ el començament de l’ epidèmia aquesta institució publica ha fet ja mes de 100.000 PCR’s. 

En el darrer assaig clinic publicat amb 1061 pacients tenen mes del 98% de guarició i una taxa de mortalitat del 0.75%. Ara ja estant per sobre dels tres mil pacients i tenen 15 morts, çò que representa una taxa de mortalitat del 0.49%. Recordem que ha Catalunya és del 14% si ho referenciem als Covid + , si ho referenciem sumant-hi els ”cas possible” anem al  7,5%, això vol dir 10 vegades més morts a Catalunya pel cap baix, i com que s’ està veient que molts dels cas possible no ho seràn….ben bé podriem ser un 10%…és a dir, una de taxes de mortalitat més altes del món.

PER TANT ÉS EL MOMENT DE TORNAR A DIR : HIDROXICLOROQUINA  AL PRIMER SÍMPTOMA, I AZITROMICINA, SI CAL, TAMBÉ.

EL 57% DELS METGES DEL MÓN LA FAN SERVIR, NOMÉS CAL DONAR-LA AL MOMENT ADEQUAT. 

Per sapiguer-ne més

https://blocs.mesvilaweb.cat/llemosi/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!