Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

16 de desembre de 2017
0 comentaris

MANUEL VALLS: SABIEM QUE ERES UN IMMADUR, NO SABIEM QUE TAMBÉ ERES UN RUC .

ESCOLTA MANUEL VALLS, EL TEU NACIONALISME SÍ QUE N’ÉS DE GUERRA, I EL SEU TAMBÉ, QUANTS I QUANTS MILIONS I MILIONS DE MORTS HAN CAUSAT ELS NACIONALISMES DE L’ ESTAT-NACIÓ QUE TU HAS IMPOSAT I QUE ELS TEUS ESTATS-NACIÓ HAN IMPOSAT AL LLARG DE LA HISTORIA DURANT SEGLES I SEGLES… PER LA FORÇA DE LES ARMES.?….I QUE ARA TAMBÉ S’HI MANTENEN.?

HAVIEM DETECTAT QUE ERES UN IMMADUR, ARA VEIEM QU’ETS MOLT RUC I QUE  AVUI HAS FET DE ”TONTU UTIL” I QUE, A MÉS A MÉS,” LLEPAVES L’ ASPRE MÀ QUE T’ HA FERMAT DES DE TANT TEMPS AL FANG”*

NO CAL QUE T’ ODIÏS TANT A TU MATEIX PER SER CATALÀ, I SI NO RECORDA UN ALTRE CATALÀ SOCIALISTA FRANCÉS, QUE TINGUÈ MOLTA  DIGNITAT, I QUE TU VAS LLOAR EL DIA DE LA SEVA PREMATURA MORT, EN LA ÚNICA FRASE PÚBLICA QUE T’HE SENTIT DIR ASSENYADA I MADURA: ” DE CATALÀ A CATALÀ, ADÉU!! CHRISTIAN BOURQUIN”, LI VAS DIR DE COS PRESENT A SANT FELIU D’ AVALL, PERÒ, MALHAURADAMENT, SEMBLA, QUE N’ HI TU MATEIX SABIES QUÈ VOLIES DIR.

EL NOSTRE NACIONALISME ÉS NOMÉS DEFENSIU PER DEFENSA’NS-HE DEL VOSTRE QUE ÉS SUPREMACISTA, I NOMES ÉS UN PETIT ESTRI PER NO DESAPAREIXER DE LA FAÇ DEL MON, QUE ÉS EL QUE SEMBLA QUE VOLEU, ELS DEL TEU I ELS DEL SEU.

EL NOSTRE ES DE PRESERVACIÓ CULTURAL I LINGUÍSTICA, ÉS PACIFISTA, NO VA CONTRA NINGÚ.

AH! I DEIXA’M FICAR-ME ALLÀ AHONT NO EM TOCA: PARLA,sisplau, AMB UNA PERSONA DE LA TEVA SANG QUE TINGUIS A BARCELONA, DEIXA QUE ET PARLI AMB SINCERITAT I EMOCIÓ I DEIXA QUE LES SEVES PARULES T’ ARIBIN I POTSER DEIXARÀS D’ ODIARTE A TU MATEIX PER SER CATALÀ, COMENÇA A PENSAR QUè POTS FER PER AL TEU POBLE, DONCS A LA REPÚBLICA VEINA JA NO ELS HI SERVEIXES PER RES, HI ETS UN KLEENEX USAT, O ALMENYS AIXÒ SEMBLA, I AMB ELS COMPANYS DE VIATGE QUE T’ HAS BUSCAT AVUI, NOMÉS FARÀS QUE DESTRUIR ELS TEUS.

DE CATALÀ A CATALÀ, ADÉU! MANUEL VALLS!! 

 

 

 

*Salvador Espriu.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!