Covid-19: 2020

....formes i maneres per abordar el tractament de l' epidèmia d'ara endavant.

22 de desembre de 2017
0 comentaris

CIUTADANS: UNA DESCONNEXIÓ MÉS O SIA MÉS DESCONNECTATS DE MADRIT AMB CIUTADANS

EL PARTIT DELS CIUTADANS HISPANO-CATALANS NO TÉ LA SEU SOCIAL, NI FISCAL, A MADRID,SI MÉS NO, PER ARA. HI TÉ UNA DELEGACIÓ IMPORTANT EN FORMA D’ ALBERT RIBERA I TÉ DELEGACIONS MÉS O MENYS SIGNIFICATIVES A TOTA ESPANYA.

PER MÉS QUE ES DIGUI QUE, AQUEST PARTIT, TÉ EL SUPORT I L’ EMPARA DE L’ IBEX-35, NO CREC QUE A L’ OLIGARQUIA FINANCERA MADRILENCA LI FAGI GAIRE GRÀCIA QUE AQUESTA ALTERNATIVA  NASCUDA I PROVINENT DE CATALUNYA FAGI UNA IMPROMPTA SEMBLANT A LA DE CATALUNYA A TOTS ELS MORRUS DEL PARTIT POPULAR ARREU DE L’ ESTAT ESPANYOL. I AIXÒ PER MOLTES RAONS, ENTRE MÉS, DONCS EL SOL FET DE QUE ELS LLIGAMS AMB EL PODER DE FAMILIES PROVINENTS DEL PODER DE L’ ANTIC  REGIM FRANQUISTA, QUE FORMEN AUTENTICS ENTRAMATS I XARXES DE PODER REAL ES COMENÇARAN A TRENCAR I COMENÇARAN A PERDRE DE MANERA FEFAENT AQUEST PODER.

CAL PENSAR QUE NO TARDAREM GAIRES SETMANES A VEURE COM SON ATACATS POLITICAMENT EL LIDERS DE CIUTADANS, ESSENT TITLLATS DE CATALANS PER PART DELS DIRIGENTS DEL PP PER TAL DE PROTEGIR ELS SEUS NIUS ELECTORALS.

EN QUALSEVOL CAS, I ALMENYS DE MOMENT, EL PARTIT DELS CIUTADANS HISPANO-CATALANS S’ HA INDEPENDITZAT DEL PP I A MÉS A MÉS L’ HA TRINXAT.

I VISCA CATALUNYA!

I VISCA ESPANYA I VISCA EUROPA!!

TAL COM HA DIT L’ ARRIMADAS A L’ HORA DE PROCLAMAR, EL QUE ELLA, ENS VOLS FER CREURE COM UNA VICTÒRIA. L’ ARRIMADAS HA FET UN BON RESULTAT, PERÒ NO HA GUANYAT RES DE RES.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!