L’ EGOCENTRISME TOTAL DE MIRIAM NOGUERAS

ANIT ALS 324 EN GRASSET VA ENTREVISTAR A MIRIAM NOGUERAS QU’ERA A MADRIT LA DIPUTADA DE LA CRIDA/PDECAT VA MOSTRAR UN EGOCENTRISME TOTAL I BRUTAL ALS SEUS INTERESSOS , AL DE SEU PARTIT I AL DE LES 7-8 O 12 PERSONES QUE GESTIONEN ELS VOTS QUE HAN RECOLLIT, TOTALMENT CENTRADA AMB ELLS, ELLS I ELLS I ELLS I ELS SEUS INTERESSOS, RES DELS INTERESSOS DELS TREBALLADORS, DELS PETITS COMERCIANTS, LES PETITES O MITJANES EMPRESES, ELS EMPRENEDORS QUE INTENTEN SURAR DINS D’ UN OCEÀ D’ ADVERSITATS, NI DELS PETITS PROPIETÀRIS QUE INTENTEN SOBREVIURE A LA CATALUNYA AUTÒNÒMICA D’ AVUI DE LA QUE ELLS EN SON REPRESENTANT…… I NO HO SEMBLA.

ADÉU MIRIAM, QUATRE DIES DE DIPUTADA SI EN SÀNCHEZ DIMITEIX, PERÒ TU JA HO TENS TOT PREPARAT PER ANAR A ESCALFAR LA CADIRA DE L’ OPOSICIÓ DE L’ AJUNTAMENT DE MATARÓ.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *