NO ES PODEN DEIXAR ESCAPAR ELS PRESSUPOSTOS DEL 2019, EL POBLE CATALÀ HO NECESSITA.

DEIXAR ESCAPAR ELS PRESSUPOSTOS DEL 2019, SI PASSA, SERÀ UNA IRRESPONSABILITAT POLÍTICA MÉS DELS POLITICS SOBIRANISTES, EL POBLE CATALÀ NECESSITA UNS PRESSUPOSTOS AIXÍ PER COMENÇAR A AIXECAR EL CAP.

I DESPRÉS VINDRÀ EL FINANÇAMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I DE TOTES LES AUTONOMIES, ESPEREM QUE NO FACIN EL MATEIX. ESPEREM QUE NO SEGUEIXIN AMB LA IRRESPONSABILITAT POLÍTICA.

PER FER POLITICA TAMBÉ S’ HA DE TENIR UNA ESTONA EL CAP FRED I NO MATAR TOT EL QUE ÉS GRAS, ÉS A DIR, NO FER-HO TOT A FAVOR D’ UNS SUPOSATS INTERESOS DE PARTIT  DE CARA A LES  PROPERES ELECCIONS

CAL MANTENIR EL SUPORT  PARLAMENTARI MINIM AL PRESIDENT ESPANYOL SANCHEZ, ES UNA VIA DE DIÀLEG QUE POT SER MOLT ÚTIL AL POBLE CATALÀ, TAMBÉ PERQUE EL POBLE PUGUI RECUPERAR L’ AUTOESTIMA PERDUDA EN AQUEST LLARG DESSERT, SENSE GOVERN CATALÀ I ARA AMB UN GOVERN QUE LI FA VERGONYA SER EL GOVERN DE CATALUNYA.

SANCHEZ ES L’ UNICA VIA DE PODER REAL* A L’ ALTRE BANDA I CAL MANTENIR-LO AL PODER I ACONSEGUIR COSES AMB ELL, SE L’ HA DE CONVERTIR AMB UN ALIAT I NO AMB UN ENEMIC A BATRE. I ENCONRATJAR-LO A FER COSES EN EL SENTIT DE L’ ESTAT FEDERAL I PLURINACIONAL QUE ELL MATEIX PREDICA, DESPRÉS NOSALTRES JA EN FAREM L’ US QUE CALGUI, AMB LA DEGUDA LLEIALTAT,ÉS CLAR, PERÒ EL QUE ENS CALGUI, TAMBÉ ES CLAR.

NO POTSER LLEVAR-SE CADA MATÍ, COM FAN MOLTS DIES ALGUNS DEL BLOC SOBIRANISTA DIGUENT-ELS-LI QUATRE FASTICS ALS SOCIALISTES I NO DIR RES, NI PARAULA, DELS FATXES. PERQUE ELS FATXES NO ARRECLARAN RES, ELS FATXES NO VOLEN NI L’ AUTONOMIA, LA VOLEN SUPRIMIR I SI PODEN HO FARAN. EN CASADO, EN RIVERA I VOX, NO ENS CONVENEN AL GOVERN D’ ESPANYA, NI QUE CATALUNYA SIGUI INDEPENDENT, NI QUE SIGUI AUTONÒMICA, NI NEOAUTONÒMICA.

 

  • Sense desmereixer altres actors politics peninsulars.

Text: M.M.Matas

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *