NO CAL FOTRE-LI, ARA, LES CULPES DE TOT AL TAL SANCHEZ. Els fatxes s´han imposat a la cúpula de l´Estat Espanyol.

EL SOCIALISME ESPANYOL* NO TÉ PROU FORÇA PER IMPOSAR LES SEVES TESIS A LA CÚPULA DE L’ ESTAT ESPANYOL, MALGRAT ELS ANYS QUE HA ESTAT AL GOVERN DURANT AQUESTA DEMOCRÀCIA. NI PROU FORÇA, NI PROU CONVICCIÓ I ES CAGA A LES CALCES CADA COP QUE EL PP I TOTA LA DRETA FATXA FAN UN ESTERNUT.

TORRA FA MALAMENT DE TIRAR PEL PEDREGAR L’ UNICA VIA DE CONTACTE QUE TÉ AMB AQUEST ESTAT INFAME, I EL QUE NO HA DE FER ES LLEVAR-SE O ANAR-SE’N A DORMIR CADA DIA FOTEN-LI UN MOC.

HA DE PORTAR LA NEGOCIACIÓ A DOS NIVELLS, I NO HO SAP FER EN TORRA. N’ HA DE PORTAR UN DE DISCRET, EL DEL CONFLICTE JURÍDIC I UN DE SONOR I SOROLLÓS  EL DE LA NEGOCIACIÓ POLITICO-ADMINISTRATIVO-FINANCERA. EN CANVI FA TOT EL CONTRARI, PORTA DISCRETAMENT I GAIREBÉ D’ AMAGATOTIS  TOTA LA COSA ADMINISTRATIVO-FINANCERA I FA A CEL OBERT EL TEMA JURIDIC QUE HAURIA DE SER D’ UN SECRETISME ABSOLUT.

POTSER EL MATEIX TORRA I EL SEU COMPANY, PUIGDEMONT, JA HO VOLEN QUE AIXÒ NO VAGI BÉ……DEUEN SER DE LA COLLA DELS QUE DIUEN QUE COM MÉS PITJOR, MILLOR…..PERÒ EL QUE ESTÀ PASSANT ÉS QUE COM MÉS PÌTJOR, MOLT PITJOR. 

 

*A l’ Independentisme català li passa igual, no té prou força i sovint, ni prou habilitat, per imposar les teves tesis polítiques.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *