Els CDR, han de parar…….i reinventar-se en una nova situació.

Crec i es la nostra modesta opinió, han de parar, esperar que s’ aclareixi la situació……..uns quants dies, és a dir, a veure què passa amb el president Puigdemont, a veure què passa amb l’ investidura a la Generalitat i coordinar les seves accions de manera que els poders de l’ estat no les interpretin super malament, com solen fer, i serveixin pel que esperen aquests poders, que és justificar les accions que fan i les que pensen fer dient que hi ha violència a Catalunya.

Potser caldrà anar a fer conferències als barris i no pas treure el peatge de les autopistes. Es dificil de dir, però s’ ha de canviar el xip.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *