LA MALA GESTIÓ D’ UNA VICTÒRIA: LA DEL l’ 1 D’ OCTUBRE.

La Maquinària repressiva de l’ Estat Espanyol és un monstre i aquests dies li ha sortit la bèstiassa que porta a dins i que ho arrassa tot, si pot.

Que el PP, ens vol deixar l’ autonomia com una Diputació provincial franquista?, fa temps que ens ho pensavem hi ara és prou clar que aprofitarán l’ ocasió per fer-ho i ho farán, i a més amb la seva llei a la mà.

Els mossos no tornaràn mai més a dependre de la Generalitat, igual que els mitjans de comunicació de la Generalitat que dependràn de Madrit per temps indefinit. Es carregarán la immersió linguística i l’ escola d’ exit catalana.I així centenars i milers i milers de coses, les universitats per exemple. Felip V, va tenir més de 150 Barcelona sense unversitat, els hi era igual.

Aquesta experiència ja l’ hem viscuda, historicament, un fotimer de còps i vegades, amb aquesta tàctica i aquesta estratégia no ens en sortim, perque no tenim la força bruta de l’ estat que ells tenen a la seva disposició i a més a més tenen jutges, fiscals i policies disposats a estomacar-nos amb el vist- i-plau de la seva opinió publica i publicada. Per tant ells faran totes les destrosses que calgui per  ”desolar la terra” i els hi es igual que Catalunya quedi a la misèria, no tant sols política, sino també econòmica*, els hi és absolutament igual.

No cal caure a la provocació i  picar l’ ham, que és el que està fent el nostre govern, i que és el que ells estàn esperant per tenir llicència per destruïr-ho tot.

En Puigdemont i el seu govern, encara poden desactivar, tota o part d’ aquesta merda que ens ve a sobre, esperem que convoqui eleccions, abans o després de proclamar la indepencdència i desactivi tota aquest desgavell que serà l’ aplicació del 155. Caldrà negociar amb Madrid, és clar, aquesta és la putada de sempre. Però com diu en Bricall que deia en Tarradellas: No plantis batalla, si no tens la força que cal per guanyar-la.

I per ara ,tot sembla fer pensar que no la tenim, almenys la força bruta i, per altra banda, demanar a la gent que hi torni a posar el cos i la vida i la hisenda de la seva familia és com a minim, immoral.

Aquesta maniobra hauria de servir per refer-nos, replantejar l’ estratègia a seguir i seguir defensant el nostre país amb les nostres institucions…i la gent, és clar.

 

PS: SENSE DEIXAR DE PENSAR EN ELS CENTENARS DE PERSONES QUE QUEDARÀN EMPAPERADES O MULTADES I ALTRES DESENES QUE QUEDARÀN A LA PRESÓ.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *