PUIGDEMONT: SALVA LES INSTITUCIONS CATALANES, SALVA ELS DIPUTATS I ELS PRESOS POLITICS D’ AVUI I ELS QUE ViNDRÀN. TU POTS FER-HO.

ARRIBATS A AQUESTS PUNT I FINS I TOT ABANS, JA CALIA DIR LA VERITAT DE LA SITUACIÓ A LA CIUTADANIA, ARA ENCARA MÉS.

QUINA ÉS LA REAL SITUACIÓ?. DONCS QUE NO HI HA PROU FORÇA PER TIRAR ENDAVANT, ÉS A DIR, PER FER EFECTIVA LA INDEPENDÈNCIA, PERQUE NO S’ HI COMPTAVA AMB QUE L’ ESTAT ESPANYOL FARIA SERVIR LA FORÇA BRUTA I LA JUDICATURA IDEOLOGICAMENT AFÍ EN UN PROBLEMA POLÍTIC .

DONCS, DONAT QUE LA SITUACIÓ NO ÉS LA QUE S’ ESPERAVA, CAL REPLANTAJAR-SE LA SITUACIÓ I NO CAMINAR CAP EL SUICIDI POLÍTIC I A LA REAL VIOLACIÓ DE TOTES LES INSTITUCIONS CATALANES I QUE ENS HO DESMONTIN TOT EL QUE S’ HA ACONSEGUIT AMB 40 ANYS DE LLUITA, ESFORÇ I TREBALL PER RECONSTRUIR UN PAÍS A PARTIR DEL MARGE AUTONÒMIC, PERQUE EL QUE S’ HA ACONSEGUIT AMB AQUESTS 40 ANYS ÉS MOLT I MOLT I EL QUE NO HO VULGUI VEURE ÉS CEC.

No em vull ni imaginar la destrossa del 155 amb l’ ensenyament i la immersió linguística en general, no em vull imaginar que tanquin tv·3 i Cat-Ràdio i que tardem llustres a re-engagar-la -mireu si no al País Valencià, encara no va,després de 2 anys del nou govern-, la sanitat, els mossos i centenars de coses més,l’ acció social, i infinitat d’ empreses i entitats i associacions que depenen de la Generalitat de Catalunya.

Es el moment de capitalitzar la victòria del 1-O i no malbaratar-la i no malbaratar 40 anys de lluita eficaç pel país, si cal amollar-se transitòriament, o fer-ho veure, a la legalitat hispana, es fa, i l’ endemà es torna a treballar per l’ interés de Catalunya, pel país, la seva gent i les institucions per tenir la seva sobirania amb la fórmula que sigui i adapatant la lluita a les agressions dels adversaris politics, tots els entrenadors ho fan a mitja part si van perdent el partit o van empatant i haurien de guanyar. Cal replantejar-se rapidament la situació i fer un gir per salvar el país de les urpes del PP, que és el que volen, tenir-ho a les seves mans per destrossar-ho, no pensen res més desde fa anys i panys. 

ES EVIDENT QUE ELS DEL PP DE MADRIT S’ ESTAN FREGANT LES MANS ESPERANT QUE EL GOVERN CATALÀ SE SEGUEIXI EQUIVOCANT I ELS HI POSI AMB SAFATA L’ AUTONOMIA PER DESTROSSARLA I DEIXAR-LA A ZERO.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *