ELECCIONS CONSTITUENTS PER AL NOU ESTATUT GENERAL DE CATALUNYA.

DEMÀ NOU TERMINI DEL GOVERN DE MADRID, VET AQUÍ QUE POTSER SÍ QUE CAL QUE EN PUIGDEMONT RESPONGUI NO, DONCS ELL, EN PUIGDEMONT NO L’ HA PAS DECLARAT L’ INDEPENDÈNCIA, I TOT AIXÒ DE LA LLEI DIU I EL QUE ES DESPRÉN DE LA LLEI SUPOSA QUE POTSER SÍ, PERÒ QUE SE N’ H SUSPÉS L’ EFECTE AQUEST EN RAXÒI NO HO ENTÉN, EL SEU CAP NO DONA PER TANT, DONCS, VINGA!, DIGALI QUE TÚ, CARLES PUIDEMONT, NO LA VAS DECLARAR EL DIMARTS PASSAT, I SE’N DONARÀ PER CONTENT, TEMBÉ LI POTS DIR QUATRE COSES MÉS, OI?

LI POTS DIR QUE CONVOCARÀS ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA I QUE DONAT QUE CATALUNYA ÉS L’ UNICA COMUNITAT DEL ”IMPERIO ESPAÑOL” QUE NO TÉ ESTATUT,NI REFRENDAT PEL POBLE,  NI APROVAT PEL PARLAMENT DE CATALUNYA, NI LES ”CORTES DE ESPAÑA”, LI DIUS QUE SERÀN CONSTITUENTS PEL REDACTAT DE L’ ESTATUT GENERAL DE CATALUNYA, QUE UN CÒP APROVAT AL PARLAMENT CATALÀ SERÀ PORTAT A LES CORTES ESPAÑOLAS, PER SI EL VOLEN APROVAR, TAL COM ESTIGUI, QUE ENS DIGUIN SI O NO,SENSE MERDEJA’L I DESPRÉS QUE SIGUI REFRENDAT PER LA CIUTADANIA DE CATALUNYA.

LES CONSEQUÈNCIES QUE SE’N DESPRENGUIN, EN RELACIÓ AL MAR D’ APLICACIÓ, SERÀN LES QUE ES DERIVIN DE LA SEVA ACCEPTACIÓ O NO DEL PARLAMENTARISME ESPAÑOL, DONCS EL POBLE EN VOTAR JA EN SABRÀ EL RESULTAT I VOTARÀ, EN QUALSEVOL CAS, SEMPRE EN CONSEQUÈNCIA

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *