PUIGDEMONT O REFLEXIONS AMB VEU ALTA, PER SI FOS POSSIBLE ARRIBAR AL PUNT DE PARTIDA DEL 2006.

POTSER NINGÚ ESTA DISPOSAT A ANAR EL PUNT DE PARTIDA DEL 2006, PERÒ ELS MOTIUS O CAUSES QUE VAREN PORTAR AL PRESIDENT PUIGDEMONT A NO FER FER EFECTIVA LA DECLARACIÓ D’ INDEPENDENCIA, ES A DIR, A NO FER DECLARAR LA INDEPENDENCIA NO SEMBLA PAS QUE HAGIN VARIAT A DATA D’ AVUI.

DE FET ELS DIPUTATS NO VÀREN VOTAR CAP DECLARACIÓ D’ INDEPENDÈNCIA I LA GRÀCIA D’ AQUEST CÒP HAGUÉS ESTAT QUE LA DECLARACIÓ L ‘ HAGUÉS FET EL PARLAMENT, A DIFERENCIA DELS ALTRES COPS  QUE L’ HAVIEN FET A TÍTOL , GAIREBÉ PERSONAL, EN MACIÀ, EN COMPANYS O EL MATEIX PAU CLARIS.

PER ALTRA BANDA CALDRIA NO INTENTAR CONFONDRE MÉS A LA GENT i DIR CLARAMENT QUE NO ES VA DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, ENTRE ALTRES COSES PERQUE AIXÒ HO HAVIA DE FER EL PARLAMENT DE CATALUNYA, I NO HO VA FER PAS.

LA GENT HO VA PERCEBRE,DONCES, TOTS ELS QUE HI HAVIA ESPERANT LA ”DUI” A LES PLACES I CARRERS DE CATALUNYA VAN MOSTRAR EN ELS SEUS ROSTRES I EN EL SEU POSAT EL DECENCÍS DEL MOMENT.

POTSER EL PRESIDENT HO VA FER BÉ, PER NO FER MÉS GROSSA ENCARA LA TRECADISSA DE LES PERSONES DE LES INSTITUCIONS  CATALANES I DE LES MATEIXES INSTITUCIONS.

POTSER EL PRESIDENT HO VA FER BÉ PERQUE TE CLAR QUE, ARA PER ARA, NO ES POT GARANTIR EN CONTROL INTEGRAL DE TERRITORI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

POTSER EL PRESIDENT HO VA FER BÉ, PERQUE ARA PER ARA NO TÉ ELS DINERS PER FRONT A LA SITUACIÓ AMB ELS COMPTES CORRENTS DE LA GENERALITAT BLOQUEJATS PEL GOVERN ESPANYOL.

POTSER EL PRESIDENT FARIA BÉ DE RESPONDRE A MADRID QUE LA DUI NO HA SET EFECTIVA I RECUPERAR UN GRAPAT DE COSES, COM L’ APLICACIÓ, SEGURAMENT INEVITABLE, DE LES MESURES DEL FAMÓS ARTICLE 155, I SALVAR EL CONTROL DE L’ AUTONOMIA I ACONSEGUIR LA RETIRADA DE TOTS ELS CÀRRECS A LA GENT DEL SEU GOVERN, ALS BATLLES  DELS MES DE 700 MUNICIPIS DE CATALUNYA.

POTSER EL PRESIDENT FARIA BÉ DE NEGOCIAR SENSE L’ AMENAÇA DE SER ENCAUSAT PER SEDICIÓ O SIMILAR I AIXÒ EL FARIA MÉS FORT PER SEGUIR LLIUTANT, DESDE LA PRESIDENCIA DEL PODER NO ESTATAL MÉS GRAN D’ EUROPA O GAIREBÉ.

POTSER EL PRESIDENT FARIA BÉ D’ EXPLORAR QUE SE’ N POT TREURE DE TOT AIXÒ, DINS DEL MARC CONSTITUCIONAL ESPANYOL, ARRIBATS FINS AQUÍ, I SOSPESAR LA BALANÇA DE L’ EXPECTATIVA QUE REPRESENTA FER VEURE QUE SE’S FORT, SENSE SER-HO I NEGOCIAR DINS EL MARC CONSTITUCIONAL DEL PP PER TAL D’ ARRIBAR EL PUNT DE SORTIDA DEL 2006, COM A PUNT PER SEGUIR LLUITANT CAP A LA INDEPENDENCIA POLÍTICA I LINGUÍSTICA TOTAL.

SENS DUBTE, AMB EL REFERENDUM CORRESPONENT DEL POBLE DE CATALUNYA.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *