EL JUDICI DEL CAS PALAU ÉS UN JUDICI A CONVERGÈNCIA.

Això qu estem veient aquests dies no és el judici del cas Palau, és el judici a Convergència, és veu ben clar que hi ha un bon grapat, per no dir la majoria, de mitjants de comunicació, periodistes, articulistes i tertulians varis que en tenien ganes de fer-li un judici penal a Covergència. Amb aquesta majoria se’ls en hi enfot en Millet, en Montull i la filla d’ en Montull. Tant se’ls en hi en carda si els foten a la pressó, com si els envien a Montserrat a portar un ciri a la Mare de Déu, n’ hi ha com la Montserrat Tura, sempre assenyada, que fins i tot s’ obliden que el seu partit-ex, va ser el primer a ser conmdemnat judicialment per finançament no legalitzat. D’ altres, com el fill del Peixater de Montgat o la Senyora de la Franja de Ponent, s’ aprofiten de la situació d’ una manera desmesurada, em diran que això que diuen ja ho havien dit, perque jo dic: escolti! perque no ho deien abans això ? i als beneits del judici, mira que han tingut temps, anys i panys, per dir-ho.  Tot apertany a estratègies mesurades de les defenses i del fiscal, sí, és clar!. Doncs perquè no hi ha ningú, excepte Vilaweb (almenys pel que fa a la seva lìnia editorial), que en faci  l’ anàlisi a la justa mesura i situant les coses al seu lloc?

Son una colla d’ aprofitats, els de tv·3 també, i el que fan és un judici a Convergència, fent dir als encausats, a traves d’ interpretar les seves declaracions, coses que no son o fent-ne befa, com el cas de la Senyora de Ponent que ja m’ agradaria a mí veure quina cara faria davant d’ un tribunal que li demanés 27 anys de presó. No li desitjo pas que li passi, Déu nos en guard, però que sigui una mica humana i que entengui  en quina desgracia està la filla d’ en Montull i que no l’ escarneixi.

Tots som humans, deia en Dotres de Canet, tots som humans i persones, però, és que a més a més, caldria que ho semblés.

Miquèl Pere i  Pau

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *