Lleidasfera

Blocs de Ponent

9 de maig de 2008
Sense categoria
37 comentaris

Arriba la Lleidasfera

La Lleidasfera és el directori de blocs, en què per primera vegada es posen en comú i amb vocació d’unitat territorial més de cinquanta blocs de Ponent.

Aquest directori és la primera passa d’un projecte plenament engrescador, que vol aglutinar i impulsar el fenomen bloc i les opinions personals a Internet de forma lliure arreu de les Terres de Lleida.

La Lleidasfera és un projecte obert a tothom, transversal i innovador que inclou blocs de tota mena: personals, literaris, educatius, mediambientals, periodístics, polítics…

L’impulsor de la Lleidasfera és el Jordi Mayoral, amb la col·laboració del Miquel Bresolí.

  1. Hola! avui hem comprat el segre i he vist l’article “Lleida a través dels blocs”, jo soc de Lleida tot i que el meu blog és ben diferent del que ronda per aquí, tot i així està en castella pero si t’interessa posar-lo amb tots els altres ja saps.

    Espero que aviat el nombre de lleidatans blogaires pugi per que de ben segur n’hi ha de molts amagats 🙂

  2. Hola bon dia.

    Primer de tot saludar-vos a tots, seguire de aprop aquesta iniciativa i espero poder asistir a la convocatoria d’avui.

    El meu Blog Alertainfo, es un blog de caire personal, on ajudo a gent amb problemes informatics, publico software i d’altres.  si entreu podreu gaudir de la varietat de radios, el chat, el videochat, el foro i moltes coses més.

    Sugeriment del dia: podrieu facilitar una forma, perque els bloguers de lleida introdueixin la direcció del seu blog?.

    ENs veiem.

  3. hola a tothom

    els que vulgueu afegir el vostre bloc a la Lleidasfera o posar-vos directametn en contacte  amb nosaltres podeu enviar els costres correus a la següent adreça :
     lleidasfera(arrova)mesvilaweb(punt)cat

    aquesta adreça també la trobareu en l’dentificador d’usuari (lleidasfera) que hi ha davall del titular de cada apunt.

  4. Benvolgut Jordi Mayoral,

    Soc l’autor del blog chemtrails lleida, un blog dedicat exclusivament a l’activitat chemtrail sobre la ciutat de Lleida (chemtrail= fumigacions químiques secretes militars a l’atmosfera). Et demano disculpes ja que el bloc es en castellà, el bloc te lectors d’arreu del mon, gracies a chemtrails lleida, molta gent del mon sap localitzar lleida al mapa

    salut
    http://chemtrailslleida.wordpress.com/

  5. Ahir vaig llegir la notícia de la creació de la Lleidasfera al Segre i voldria afegir el meu blog. Es tracta d’un blog on recullo cròniques sobre el running.

    Bona iniciativa!!!
    Òscar

  6. Hole, jo volia preguntar que us semblaria si enlloc de Lleidasfera fos Ponentesfera, ja que crec que te poc sentit que la gent de Mollerussa, Verdú, el Pla d’Urgell s’anomenin de Lleida, ja que no ho són, jo m’inclinaria per Ponent o com a molt, Terres de Lleida.
    Tot i això, endavant amb la coordinadora.
    Que desperti Ponent!

  7. Enhorabona per la iniciativa. M’encantarà formar part de la col·lecció d’enllaços i anar seguint les vostres activitats, ni que sigui des de l’ombra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!