21 d'octubre de 2015
0 comentaris

La majoria silenciosa

No esteu un poc tips de sentir sempre lo de la majoria silenciosa?

Durant le spassades eleccions del 27S a Catalunya, tothom esperava que la, mal anomenada, “majoria silenciosa” donés el dò de pit en favor de les tesis unionistes al principat.
Passades les eleccions del 27S, el que hem vist és que més aviat el que tenim actualment es una “majoria silenciada”.
Silenciada a l’estat espanyol, ja que si t’entretenies a veure tots els noticiaris d’abast estatal resulta que ha estat la tomba de l’independentisme. AI LÁS!!!!!!

El que ha quedat clar, almenys dins de les nostres fronteres, i no m’agrada utilitzar aquest nom per semblar excessivament tancat, és que hi ha una clara majoria per un canvi de l’status quo (gran nom, ja que em recorda a un gran grup legendari de Rock) .

Primer no ens deixen fer Referendum per contar vots i suports, doncs no, esta prohibidissim (té tela), ja que no ens deixen fer referendum i contar vots fem eleccions per contar escons a favor de la independència, Fracás de l’independentisme per no haver conseguit el 50% dels sufragis…. Osties, m’he perdut alguna cosa? m’han descolocat. no haviem quedat que no estava permesa la conta de vots un a un? No deiem que estava prohibit votar un referendum (que básicament és un contatge de vots individuals, fora de lleis electorals proporcinals, ni res que se l’hi assembli) i ara resulta que el que interessava saber si l’independentisme conseguiria el 50% dels sufragis? Osties, que m’he fumat alguna cosa? Qué m’hi heu posat a les galetes?

En fi, i pels que no ho tinguin encara gaire clar. Nou referendum???? Ja no toca senyors. Que s’han fumat vostés ara mateix??? que els hi han posat a les galetes?????

Ara només hi ha un camí, Anem fent via, qui vulgui pujar al tren es benvingut, qui no vulgui també serà benvingut.

Un país nou no es construeix des del pensament únic.

Salut

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!