La trappola

La trappola che non acciuffa niente

30 de setembre de 2009
0 comentaris

Xup, xup,…

No acabo d’entendre massa tot aquest escarafall pel tema del Palau de la Música i la corruptela de Fèlix Millet. Més aviat el que no entenc és tot aquest xou mediàtic, especialment entre tertulians i periodistes afectes al règim, que tot sigui dit, no s’han pogut resistir de culpar tota la burgesia catalana -jo diria que més aviat que per catalana, que per burgesa- de les malifetes d’aquest mamífer corrupte. No ho entenc perquè em dóna la sensació que molts d’aquests senyors que tan exigeixen neteja, saben perfectament quin és el funcionament de bona part de les fundacions d’aquest país, controlades principalment pels partits polítics. El tema de les dobles facturacions, les factures falses, i els pressupostos inflats, són el més normal del món al nostre país. I si no us ho creieu només cal que busqueu el confident adequat i pareu bé les orelles. Tothom ho sap, i el que no, és que n’és molt d’innocent.

Amb tot l’enrenou sembla que ningú s’ha fixat en la succesora de Fèlix Millet, Mariona Carulla. Una dona intel·ligent, culta, preparada, amb ganes de fer neteja, i ves per on, catalana i burgesa. No tinc cap mena de dubte en la seva capacitat de gestionar la fundació, de la mateixa manera que la seva família sap gestionar eficientment el seu patrimoni. Gestió que els permet gastar-se 42.000 € per gaudir d’el Cap d’Any en un apartament a la Savoia francesa. També en saben de mantenir unes bones relacions amb l’administració, i així és com la inexpugnable AENA els adjudicà 31 dels 43 locals de restauració a la T-Sud d’El Prat. I ja no parlem de la pota que tenen ficada al grup Europraxis, filial d’Indra, empresa subvencionadíssima pel ministeri de defensa (Cerca Google: Indra + Ministerio de Defensa). També s’ha de dir que ja té experiència en el camp de les fundacions: La Fundació Lluís Carulla, dedicada al foment i promoció de la cultura catalana. Fa patxoca oi? Llàstima que aquest foment no l’apliquin també a l’empresa familiar. Farien molt més servei a la cultura catalana si les seves empreses etiquetessin en català i fessin una versió catalana a les pàgines web. Clar que si no hi ha cap subvenció al darrera, no hi deuen tenir cap interès.

Amb tot aquest historial no dubto que la senyora Carulla farà una gran tasca al Palau, no ho dubteu, sabrà fer molt bé la feina encomanada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!