La trappola

La trappola che non acciuffa niente

9 de juny de 2008
6 comentaris

Polèmica d’altura

Doncs trobo que el que diu el senyor Hunold és bastant similar al que diuen una bona part dels veïns de Barcelona. Per això no entenc que a un l’anomenin “nazi” i en canvi amb els altres continuem amb allò de “compañero”, “demócrata”, “no-nacionalista”, “constitucionalista”, “popular”, “ciudadanodelmundo”, “ciudadanouniversalista”, o “socialistaobreroespañol”. No entenc que amb uns perdem les formes i amb els altres siguem respectuosos. Pel que hem pogut llegir la majoria de mitjans espanyols, tant a l’esquerra com a la dreta, estan d’acord amb les declaracions del senyor Hunold. Tampoc el govern espanyol ha demanat cap rectificació al responsable de la companyia, senyal que hi estan d’acord.

  1. Penso, modestament, que no només veïns de Barcelona pensen el mateix que aquest personatge alemany; als Països Catalans, desde Salses a Guardamar, passant per les Illes, ” també n’hi ha de gent que han optat per substituïr la nostra llengua per la dels nostres enemics, que, a part de saber-la, els sona inevitablement més exòtica que no pas el català. Els perpinyanesos ja feren el mateix quan els parisencs eren de la màxima actualitat i a més els imposaven els notaris ” ……… tot llegint ‘El Canvi’ de’n Miquel Bauçà.

  2. La polémica esta a l’alçada del tren d’aterratge. Nemés falta al Zapa declarant “aprobaré el estatuto que salga en la revista del Junol ese”.
    Es que no hi ha mes, ja veus el “nostre” Govern” i el “govern” de ses Illes. De puta pena.

  3. I si dius que no trobes bé que se’ls digui nazis trobes que entenen que estas d’acord amb ells i en contra del boicot. El nivell és a totes dues bandes. Així anem.

    Jo ja passo de la polèmica aquesta. Qui no ho ha entés ara, ja no ho entendrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!