La trappola

La trappola che non acciuffa niente

24 de juliol de 2007
2 comentaris

Lepe i l’apagada

Em mirava aquest vespre l’informatiu a "La2.Noticias" encuriosit de com tractarien el tema de l’apagada a Barcelona. Els tres titulars principals eren els següents:

– El tema de l’ex-agent Flórez del CNI detingut per contraespionatge: Es mostraven unes imatges de pàgines web en rus on podies oferir els teus serveis com a contra-espia, hi havia un seguit de telèfons espanyols a on trucar, com si fos la cosa més normal del món.

– L’apagada de Barcelona: hauria afectat unes desenes de milers de persones. Feien una mica d’entrevista a peu de carrer on es veia unes dones fent cassolades o cridant histèriques. Tot plegat un tema local i de províncies, amb molt bon humor, això sí.

– Tot seguit han donat la notícia de què l’ajuntament de Lepe ha decidit regular la migdiada per llei -i no és broma-, es veu que el tema com a mínim és tan important com una avaria elèctrica en una gran ciutat. Sembla que també a Hongria s’estan pensant de copiar la iniciativa de Lepe.

– El més sorprenent ha estat quan han finalitzat la notícia de l’apagada de Barcelona, després d’haver anunciat que l’avaria podria afectar unes 30.000 persones, han mostrat una notícia d’unes inundacions a la Gran Bretanya on en subtítols podies llegir que més 300.000 persones estaven sense aigua potable, el més curiós del cas és que la notícia no era comentada amb veu, no hi havia cap voluntat de donar informació, es tractava només d’inserir el missatge de què això era molt més greu que el que passava a Barcelona i que aquells ciutadans barcelonins que es queixaven per no tenir llum, no eren més que uns torrecollons histèrics.

– O sigui que amb aquest govern ja ho sabeu que en podeu esperar; no us queixeu tant, no toqueu gaire la pera, i deixeu-nos fer la migdiada en pau.

Coi d’electrògen! quin mal de cap! i quina fumera! em sembla que contaminarem més aquesta setmana que tota la Xina sencera.

  1. … on vas a parar !! El més important del món és, primer, la seguretat de la Madre Patria i després "la siesta lepera". El que és un escàndol és que el Ayuntamiento de Lepe encara no foti mà amb això dels acudits !! Una vergonya !! A  veure si fan alguna cosa !!

    I que uns catalans estiguin sense llum… bé, total, amb menys haurien d’estar, que la roben tota d’Espanya !!

    En fi, qui no veu el que som ara mateix és que no vol veure…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!